Akçadağ Bağımsız Aday Bayram Özcan Diyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan seçim gezileri kapsamında Bayramuşağı ve Tataruşağı Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

         Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan seçim gezileri kapsamında Bayramuşağı ve Tataruşağı Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

          Bayramuşağı ve Tataruşağı Mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılanan Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan vatandaşla ile istişare ederek Ayrıştıran, Ötekileştiren değil birleştiren olacağız, Halka Hizmetkar olacağız. Belediye Başkanlığının kapılarını vatandaşlara açacağız” dedi. 

          Gittiği her yerde vatandaşlar” Halkın Adayı, Akçadağ’ımızın yeni Başkanı Allah’ına Kurban sloganlarıyla karşılanan Bayram Özcan” Hemşerilerimizin Bu sevgisine layık olursak ne mutlu bize. Biz birlikte Akçadağ Belediyesini yönetmeye talibiz.

           Birlikte hareket ederek ben değil biz anlayışıyla Akçadağ ilçemizi geleceğe istişare ederek hazırlayacağız. Akçadağ ilçemizi küllerinden yeniden inşa edeceğiz. Toplumsal barış ile birilikte önce insan diyerek gönülleri kazanacağız. 

           Akçadağlı olmak ayrıcalıktır. Bu anlayışla Akçadağlıların ne sorunları var ise çözüm kavuşturacağız. İlçeyi bölgenin cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Destek sizden Hizmet Bayram Özdan’dan. Söz veriyorum kazanan Akçadağ ve hemşerilerimiz olacak.” 
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • AKÇADAĞLI | 26 Şubat 2024 08:59

    BAYRAM ÖZCAN İLE AKÇADAĞ HAYAT BULACAK. DÜZGÜN ADAM BİR ŞEYE İHTİYACI DA YOK. HEDEFİ AKÇADAĞ'I AYAĞA KALDIRACAK HİZMETLER YAPMAK. KENDİSİNE GÜVENİYORUZ.

  • ÜMÜT | 25 Şubat 2024 18:52

    Bayram Özcan Akçadağ İçin bir şans Yine Bağımsız diyeceğiz

BUNLARA DA BAKIN