Akçadağ İlçesinde Vefa İftarı

AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Vefa İftarı birlikteliğin gölgesi altında gerçekleştirildi.

             AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Vefa İftarı birlikteliğin gölgesi altında gerçekleştirildi.

        Yoğun katılımın olduğu AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığı İftar yemeğinde Ramazan ayının Rahmet ve Bereketiyle tutulan oruçlar açılırken eller ise semaya dua için açıldı.

          Akçadağ İlçesinde Tarihi bir daha yaşanırken AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Ali Bakan, AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı İhsan Boyraz, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda Akçadağlı vatandaşlar ile Esnaflar AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal’ın ev sahipliğinde bir araya gelerek manevi coşkuyu Akçadağ ilçesinde yaşadılar.

         AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal ile birlikte İftar öncesi Akçadağ ilçesinde Esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla hasbihal eden AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Ali Bakana Akçadağ halkı büyük ilgi göstererek sorun ve isteklerini aktarma fırsatı bulurken Teşkilatın çalışmalarından dolayı da teşekkür ettiler.

         Akçadağ İlçe meydanında gerçekleştirilen AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığı” Vefa İftarı” Akçadağ ilçesinde özlenen birlik ve beraberlik mesajının verildiği bir güne şahitlik ederken İlçe Başkanı Kenan Tugal” İlçemizde düzenlediğimiz Vefa İftarımıza icabet eden AK Parti Malatya İl Başkanımız Sayın Ali Bakan Başkanıma, Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Bozkurt’a, AKÇADAĞDER Genel Başkanı Sayın Murat Maskar’a, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Sayın İhsan Boyraz’a, Muhtarlarımıza, Akçadağlı hemşerilerimize ve katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

         Akçadağ ilçemiz AK Kadroların hizmetleriyle geleceğe artık daha güvenle bakıyor. İlçemizin imarı ve inşası için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla seferber olmuş durumda.

         İlk günkü heyecanla Ülkemize ve milletimize hizmet eden AK Kadrolar Türkiye Yüzyılına yaraşır şekilde çalışmalarına devam ediyor. Halkımızla iftar yemeğinde bir araya gelerek Ramazan ayının manevi coşkusunu da birlikte yaşamanın mutluluğuna vardık. Davetimize icabet eden herkesten Allah Razı olsun” diye belirtti.

AK PARTİ İL BAŞKANI BAKAN" RABBİM BİRLİĞİMİZİ ve BERABERLİĞİMİZİ DAİM KILSIN"

         AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Ali Bakan" Akçadağ İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen iftar programında Akçadağ İlçe Başkanımız Sayın Kenan Tugal ile birlikte Akçadağlı hemşerilerimizle ve teşkilat üyelerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.

       Soframızda bizlere eşlik eden tüm hemşerilerimize, muhtarlarımıza ve kıymetli teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın."

          Akçadağ İlçesinde AK Parti İlçe Teşkilatının Vefa İftarında Yapılan dualar sonrası ezan okunmasıyla birlikte hep birlikte Oruçlar açıldı, ikramlar yapıldı.
 

Bakmadan Geçme

Malatya Derin Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!