Akçadağ Tedaş'a Esnaf Temsilcilerinden Övgü!

Akçadağ Tedaş Elektrik İşletme şefliğine ziyaret gerçekleştiren Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin beraberinde İş İnsanı Ümit Karakuş, İş İnsanı Ozan Eryılmaz ve İş insanı Adil Keleş ile birlikte Akçadağ Tedaş ilçe Şefliğine atanan İşletme müdürü Necati Aboşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Akçadağ Tedaş İşletme Şefliğine İşletme Müdürü olarak atanan Necati Abuşoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür eden Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin" Yöremizin insanı hemşerimiz Necati Aboşoğlu'nun atanmasına çok sevindik.

 

       Bilgi birikim ve tecrübesiyle birlikte çalışmalarıyla takdir ettiğimiz biri isim olan hemşerimiz Necati Aboşoğlu Akçadağ bölgemizde ve ilçemizde Elektrikle alakalı her sorunda yanımızda olan bir isim. Sayın Müdürümüz sayesinde esnaflarımız ve vatandaşlarımız hiç sorun yaşamıyor. 


   
       Kendisini Esnaf camiamız adına tebrik ediyor çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz. 

 

       Akçadağ Tedaş İşletme Şefliğine atanan Necati Aboşoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" 77 Mahalle ve 142 Mezradan sorumlu olan Akçadağ İşletme şefliği Akçadağ'ın her alanında yatırım ve çalışmalarını programlar dahilinde gerçekleştiriyor. Kesintisiz enerji için ekiplerimiz Akçadağ'ın her alanında sorunlara anında müdahale ederek sıkıntıları çözüyoruz.

 

       Akçadağ'ın Esnaf Kuruluşu Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Sayın Fatih Şahin'e ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızla çoğu zaman istişareler içerisinde oluyoruz. Esnafların sıkıntılarını bizlere ulaştırıyor ve imkanlar ölçüsünde sorunları gideriyoruz. "

 

Haber: Yenimalatya Gazetesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN