AKÇADAĞDER Ailesinden Sabri Akın'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yrd. Sabri Akın'a Ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yrd. Sabri Akın’a Ziyarette bulundu.

         Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Akçadağ Aliçeri Mahalle Muhtarı İhsan İnce, İşadamı Siyasetçi Abdullah Dalkılıç ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu ile birlikte Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MASKAR” YEŞİLYURT BELEDİYESİ YÖNETİMİNE GÜVENİYORUZ”

        Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Yönetimine güvendiklerini kaydeden AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanımıza ve A. Takımı Belediye Başkan yardımcılarına hizmetler konusunda güveniyoruz. 

        Bugün ziyarete geldiğimiz Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sabri Akın ve göreve gelen başkan yardımcıları yıllardır Malatya’ya hizmetleri olan, Yöneticilik ve idarecilik yönü kuvvetli birbirinden değerli isimlerden oluşuyor. 

       6 Şubat depremlerini yaşayan ve büyük yıkımı iliklerine kadar hisseden Yeşilyurt ilçemiz inanıyoruz ki Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit ve Belediye Başkan yardımcılarımızın gayret ve hizmetleriyle eskisinden daha sağlam kısa zamanda ayağa kaldırılacaktır.

        Bu vesileyle bizlerinde AKÇADAĞDER Ailesi olarak üzerimize düşen her konuda yanlarında olduğumuzu belrtmek istiyorum. Sayın Sabri Akın Başkanıma yeni görevlerinde başarılarının devamını diler hayırlı olsun diyoruz.”

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti Belirten Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Akın ise” Nazik ziyaretlerinden dolayı AKÇADAĞDER Ailesine ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Elbette bu göreve gelirken tek amacımız ve gayemiz memleketimize, Yeşilyurt’umuza hizmet etmek, Depremin yaralarını sarmak ve Halkımızın daha modern çağdaş, huzurlu bir ilçede yaşamasını  sağlamak en büyük gayemiz.

        Sayın Murat Maskar başkanımızın da düşünceleri bizim için kıymetli hepimiz birlikte hareket ederek Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldırmanın gayreti içerisinde olmaya devam ediyoruz. Burada Birlik ve Beraberlik içerisinde tüm sorunları çözeceğiz. Yeter ki biraz sabır ve güven olsun."  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN