AKÇADAĞDER'den Baskilliler Derneğine Ziyaret

Malatya'nın en çok üyesine sahip, Aktif olarak çalışan ve önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Baskilliler Derneği ve Akçadağ Dayanışma Derneği ziyarette buluştular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Yönetim kurulu üyesi Cahide Yağız ile birlikte Malatya'nın ve Bölgenin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Baskilliler Derneğine ziyaret gerçekleştirerek istişareli fikir alışverişinde bulundular.


      Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ve Yönetim Kurulu üyesi Cevdet Zafer tarafından karşılanan Akçadağ Dayanışma Derneği bir süre sohbet ettikleri yunus Görgün'e Akçadağ Dayanışma Derneğinin çalışma yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.


       Akçadağder Başkanı Murat Maskar" Malatya'mızın önemli ve güçlü sivil toplum kuruluşlarından Baskilliler Derneğini ziyaret ettik. Sayın Başkanımızı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Kurulduğu günden beri güzel faaliyetler içerisinde Baskillilere hizmet veren bir kuruluş. Basından yakınen takip etmekteyiz. 


       Biz Akçadağ Dayanışma Derneği olarak çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Sayın Yunus Görgün Başkan'da çalışma ve faaliyetlerini bizimle paylaştı. Birlik beraberliğin içerisinde olan her zaman güzel hizmetler yapar. Bu konuda Sivil toplum temsilcilerine büyük sorumluluklar düşmektedir. Bunların önemine vugu yaparak istişare yaptık. Yapacağımız çalışmalarda birlikte hareket etmek arzusuyla kendilerine hizmetlerinde ve çalışmalarında başarılar diledik. "


        Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ise"  Bugün Akçadağ Dayanışma Derneğimizin değerli başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahide Yağız hanımefendiyi misafir etmenin mutluluğunu yaşadık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bizlere yani Sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşmektedir. Bunların bilinciyle doğup büyüdüğümüz, büyük bir aile olarak hemşerilerimize hizmet etmek bizlerin en önemli görevidir. Bizler gönüllülük esasına göre çalışan dernekleriz. 


        Akçadağ Dayanışma Derneği de takip ettiğimiz kadarıyla Akçadağ ve Malatya'da önemli hizmetleri olan bir sivil toplum kuruluşumuz. Akçadağlıları bir çatı altında kısa sürede toplamış bir kuruluş. Sayın Murat Maskar Başkanı tebrik ediyorum. 3 ay gibi kısa bir sürede Akçadağ'da harika hizmetlere imza attığı gibi Akçadağ'ın sorunlarına da el atarak Akçadağ halkının sesi, eli, kolu olmuş vaziyetteler. 


       Bizlerde Baskilliler derneği olarak kuruluşumuzdan bu güne kadar Baskil İlçemizin Sosyal, Kültürel, Eğitim, Ekonomik, Vb. yani anlayacağınız her alanında hizmetlerimiz yaparak konulara sahip çıktık. Baskil'e yapılacak her hizmette herkesin yanında olduğumuzu, Baskil'e zararı olacak her şeyin karşısında olduğumuzu herkes bilir. 


       Nasıl ki ortak paydamız Baskil'e hizmet ise Akçadağ Dayanışma Derneğinin de ortak paydası Akçadağ'a hizmettir. Sayın Murat Maskar'ı da çalışmalarından dolayı kutluyorum. Çünkü iki derneğinde ortak amacı hemşerilerine hizmettir. Tekrar ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN