AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanlığına Eda Özkaya Atandı

Malatya'nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından AKÇADAĞDER Her geçen gün kadrosunu önemli isimlerle güçlendirerek hizmet yolunda faaliyetlerine devam ediyor.

         Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından AKÇADAĞDER Her geçen gün kadrosunu önemli isimlerle güçlendirerek hizmet yolunda faaliyetlerine devam ediyor.

         Akçada Dayanışma Derneği Genel Merkez Kadın Kolları İl Başkanlığına Eda Özkaya’nın atanması sonrasında çalışmalarda hız kazanmaya devam ediyor. Birbirinden değerli isimleri” Ortak Payda Akçadağ” sloganıyla bir çatı altında toplayan ve Akçadağ’ın, Akçadağlıların sesi olan AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanı Eda Özkaya ile birlikte özellikle Ailelere yönelik projelerde büyük hizmetlere imza atacağı şimdiden bekleniliyor.

          Hayatı boyunca aldığı tüm görev ve sorumluluklarda büyük başarılarıyla tanınan AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanı Eda Özkaya” Böylesi önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu AKÇADAĞDER Ailesi içerisinde olmam ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına Yöneticilerin layık görmeleri beni ziyadesiyle mutlu etti.

          Hep birlikte AKÇADAĞDER Ailesi olarak Ailelerimize, Akçadağlı Kadınlarımıza fayda sağlayacak, birlik beraberlik içerisinde bir arada istişareler içerisinde olarak projelerimizi hayata geçirtmenin azim ve gayretinde olacağız.

         Önce Aile derken birinci öncelik Kadındır. Kadınlarımız Alenin temel direğidir. Bu nedenle Kadının rolü hayatımızda çok önemlidir. İlk öğretmen Annedir. Ailelerimizi ziyaret ederek her konularında kendilerine yardımcı olmak bizlerin en birinci görevimizdir” diye belirtti. 

MASKAR” AKÇADAĞDER AİLESİ GÜÇLENEREK YOLUNA DEVAM EDİYOR”

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” AKÇADAĞDER Genel Merkez İl Kadın Kolları Başkanlığına ufku ve vizyonu ile artı değer katacağına inandığımız Sayın Eda Özkaya Hanımefendiyi yönetim kurulumuzun aldığı karar ile atamasını yaptık. 

         Kendisi Donanımlı ve aktif bir hemşerimiz. Bundan sonraki süreçlerde çok güzel hizmetlerde bulunacağından eminiz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

        AKÇADAĞDER Ailesi her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Ortak Paydamız Akçadağ’a ve hemşerilerimize hizmettir. Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin aynasıdır. Birbirinden değerli isimleri bünyemize katarak hizmetlerimizi gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz.

          Biz büyük bir aileyiz ve her geçen gün güçlenerek yolumuza kararlı şekilde devam ediyoruz.” 
 

Bakmadan Geçme