AKÇADAĞDER Kongresinde Başkan Maskar Güven Tazeledi!

Akçadağ Dayanışma Derneği 1. Olağan Kongresini Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Pandemi kuralları çerçevesinde sosyal mesafe ve maske ile başlanan tek liste ile gidilen 1. Olağan kongrede mevcut başkan Murat Maskar oyların tamamını alarak güven tazeledi.  


        Divan Başkanlığını Mehmet Zafer'in yaptığı 1.Olağan Kongrede Divan üyeliklerine Kenan Gerçek, Übeyt Öksüz oy birliğiyle seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra gündem maddelerine geçildi.


       Mevcut Başkan Murat Maskar seçim öncesi bir açılış konuşması gerçekleştirerek birlik ve Beraberlik mesajları verdi. Başkan Maskar konuşmasında" Akçadağ Dayanışma Derneği bir farkındalık yarattı. Çalışmalarımız herkes tarafından takdir görüyor. Biz birlikte büyük bir Akçadağ ailesiyiz. 


         Bizler bütün olarak hareket edersek İlçemize Akçadağlı hemşerilerimize faydalı olabilecek her alanda etkin oluruz. Bunu da kısa sürede başardığımıza inanıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi ortak amacımız Akçadağ. 


       Akçadağ Dayanışma Derneği bir farkındalık yarattı. İnşallah bundan sonra da sahada birlikte çalışarak ilçemize nasıl faydalı olabiliriz diye bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eksiklerimiz olabilir, bunları da zaman, zaman istişarelerle çözeceğimize inanıyorum. Eksik görülen yerlerde bir telefon kadar yakınız arkadaşlarımız her daim bizleri arayabilir. 


        Bizler sadece Akçadağ Dayanışma derneği değil de diğer sivil toplum kuruluşlarıyla da istişareler içerisinde olacağız. Birlikte hareket edeceğiz. Bir takım projeler gerçekleştireceğiz. Derneğimizin çalışmasında da var. Gerek Eğitsel anlamda gerek se istihdam alanında neler yapabiliriz. Bunlarla ilgili birtakım projeler gerçekleştireceğiz. 


        Sizler bizlere destek verirseniz daha güzel çalışmalar imza atacağımızdan şüpheniz olmasın. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Akçadağ Dayanışma derneği bir Türkiye Fotoğrafıdır. Her düşünceden her bölgeden insanlarımız var. Biz Siyasi Parti değiliz, bunu her yerde her zaman söylüyoruz. 


       Biz gönüllü sivil toplum kuruluşuyuz. Burada gönüllülük esasına göre arkadaşlarımız geliyor. Faydalı çalışmalar yapıyor. Burada kimse çıkar veya menfaat sağlamıyor. Biz bunları gözeterek çalışıyoruz. Birlikten kuvvet doğar diyerek bugün gerçekleştirilen kongremizin Akçadağ'ımıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  


        Divan Başkanı Mehmet Zafer'in aday var mı sorusuna Mevcut başkan Murat Maskar  tek liste ile çıktı. Başka aday olmayında Mevcut Başkan Murat Maskar oyların tamamını alarak güven tazeledi. 

 

        Akcadağ Dayanışma Derneği 1. Olağan Kongreye Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yön. Kurulu Üyesi Kayhan İnceoğlu, Ali Aladağ Ulusal Diriliş Hareketi Başkanı Mehmet Zafer, Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve çok sayıda üye katıldı.


Akçadağ Dayanışma Derneğinin yeni Yönetim Listesi ;

1    Murat Maskar (Başkan )


2    ERDAL ÜSTÜN ( Başkan Vekili )


3    DENİZ ŞAHİN ( Başkan yrd )


4    MEHMET FATİH GÖNÜLTAŞ ( Başkan Yrd. )


5    ALAATTİN BOYRAZ


6    ALİ MOLON


7    ALİSEYDİ TURHAN


8    BİROL ÇİRKİN


9    FAHRİ AKTAĞ


10    FATİH SERKAN ERKUŞ


11    FERHAT DUMAN


12    HASAN MELEK


13    HÜSEYİN ÇİFTDEMİR


14    İBRAHİM ATA


15    İHSAN TURAN


16    MEMET ALĞAN


17    NEVİN BENLİ


18    SAMİ ERYILMAZ


19    SERVET ÖZTURK


20    ALADDİN ÖZCAN


21    SABATTİN AKGEDİK


22    ÜBEYD ÖKSÜZ


23    KENAN TUGAL


24    RAMAZAN BOZKURT


25    ŞAKİR GÖKÇE


26    VAHAP GÜLDAL

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN