Akçadağder Yöneticilerinden Genel Sek. Altundağ'a Ziyaret

AKÇADAĞDER Genel Merkez Yöneticileri Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ'a hayırlı olsun Ziyaretinde Bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞDER) Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleri,  Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

            Ziyarette, Malatya’nın birikmiş ve çözüm bekleyen acil sorunları dile getirilirken, hizmetlerin kısa sürede Malatya halkının rahatlamasını ve il dışına göç eden vatandaşların memleketlerine dönmesini sağlaması temennisinde bulunuldu.

           AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Malatya’nın birikmiş ve çok acil bekleyen sorunları var. İnşallah en kısa zamanda Malatya halkının rahatlayacağı hizmetler gelir ve il dışına giden hemşerilerimiz memleketlerine dönerler. Sizlere bu zorlu görevde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

GENEL SEKRETER ALTUNDAĞ” BİZİM HEDEFİMİZ GELECEĞİN MALATYASI’NI KURMAK”

         Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Evet, Malatya’da çok ciddi sorunlar var. Biz bu sorunları bilerek bu göreve geldik. Hizmette mazeret olmaz. Ancak bir takım hukuki engeller hizmet yapmamıza engel teşkil ediyor. 

            Bunların önlenmesi için çalışmalarımız ve girişimlerimiz devam ediyor. Bizim hedefimiz geleceğin Malatyası’nı kurmak, depremi fırsata çevirip yolları ve alanları genişletmek ve ileride gelebilecek hizmetlerin önünü açmak. Herkesin yardımına ve desteğine ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.


            Ziyarete AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar Yönetim Kurulu Üyeleri Gazeteci Remzi Hayta, Kayhan İnceoğlu, Doç. Dr. Vedat Yılmaz, eski meclis üyesi Veysi Yılmaz, Aliceri Muhtarı İhsan İnce ve diğer davetliler katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN