Aksu ve Özpınar Ailelerinin Mutlu Günü

Tekirdağ'dan Malatya'ya gelin geldi Sinem ve Mevlüt çifti muhteşem düğün töreniyle evlendi.

             Tekirdağ’dan Malatya’ya gelin geldi Sinem ve Mevlüt çifti muhteşem düğün töreniyle evlendi.

               Malatya’nın önemli Eşraflarından Gökkuşağı Fotoğrafçılık yönetim Kurulu Başkanı önceki dönem Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Cahit ve Saime Özpınar çiftinin oğlu Sabiha Gökçen Havaalanı Personeli Makine Mühendisi Mevlüt Özpınar ile Hatice ve Sinan Aksu çiftinin kızı Sinem Aksu ( Özpınar ) muhteşem düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı atarak evlendiler.

            Malatya’nın nezih mekânlarından Beykonağı Düğün Sarayında gerçekleştirilen Sinem & Mevlüt çiftinin düğün merasimine seçkin davetli topluluğu katılırken Genç çiftlerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

            İl içi ve il dışından çok sayıda davetli Sinem ve Mevlüt çiftinin düğün merasimine katılarak mutlu günlerine ortak olurken Aksu ve Özpınar Ailelerinin büyükleri ise misafirleri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dediler.

           Akşam üstü başlayan düğün merasiminde genç çiftleri sahnede bir An olsun yalnız bırakmayan davetlilere Malatya’nın özel yemeklerinden oluşan ikramlar sunuldu. Düğün gece geç saatlere kadar devam ederken Malatya’da 2024 yılında yapılan en görkemli düğün olarak gelenlerden tam not aldı.            
 

Aksu ve Özpınar Ailelerinin Mutlu Günü
Aksu ve Özpınar Ailelerinin Mutlu Günü
Aksu ve Özpınar Ailelerinin Mutlu Günü
Yorumlar 1
Sivaslı 24 Ağustos 2024 11:20

Hemşerilerim Allah Mutlu ve Mesut etsin.

Bakmadan Geçme