Alataş' Birçok Projemizle Yeşilyurt'a Hayat Olmaya Geliyoruz'

BBP Yeşilyurt Adayı Sedat Alataş' Yerinde Dönüşüm, İmar Sorunlarını Çözeceğiz. Birçok projemizle Yeşilyurt'a hayat olmaya geliyoruz'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       BBP Yeşilyurt Adayı Sedat Alataş” Yerinde Dönüşüm, İmar Sorunlarını Çözeceğiz. Birçok projemizle Yeşilyurt’a hayat olmaya geliyoruz”

       Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçesinde Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.

       Alataş ,”  Mahalle Gezilerine Ve Ev Toplantıları STK’ları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor. Yeşilyurt İlçemizi Yeniden Ayağa Kaldıracağız, Allah Nasip Ederse Bizler Göreve Geldiğimizde Esnafımızı ve Yine Tüm Hemşerilerimizin Yanında Olacağız “ ifadelerini kullandı.

       Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş,  Seçim çalışmaları kapsamında Özalper ve Zaviye, Koyunoğlu Mahallerini ziyaret etti. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bu gölgede bulunan esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Alataş,” esnafımız çok sıkıntı içinde ve nerdeyse kaderlerine terk edilmiş. Bir yetkili bile esnafımızı sormamış ve ihtiyaçlarının oldukların söyledikleri halde. Bizler yerel yöneticiler esnafımıza sahip çıkmalıyız ve deste olmalıyız. Esnafa sırt dönen bir zihniyet Malatya’ya düşmanlık eder. “ şeklinde tepkilerini dile getirdi.

       Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, “Şehit liderimiz Muhsin Başkanı’mız ve onun partisinden Yeşilyurt  Belediye Başkanı aday adaylığımızı açıkladık. Bugün Muhsin Başkanı’n kara sevdasını yeniden almak üzere ilk adımımız attık. Yaşanılabilir bir Yeşilyurt, daha güzel bir Yeşilyurt için Yeşilyurt Belediyesi’ne talibiz. Daha önce biz bunu başardık. 

        Şimdi yeniden başaracağız. Hep birlikte el ele vereceğiz. Tüm teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz, Yeşilyurt’ta uğramadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik yürek bırakmayacağız. Yeşilyurt Belediyesi’ni daha en emin el olan Büyük Birlik Partisi'ne teslim edecektir herkes. Tek bir Yeşil yurtlunun bile kalbini kıracaksam, gönlüne hüzün düşüreceksem, başını öne eğdireceksem Allah bana belediye başkanlığını nasip etmesin. Yeşilyurt Belediye başkan aday adaylığımı ilan ettim.“ diyerek tüm vatandaşlardan destek istedi.

       Alataş, “ Sanayi Bölgesi ve konteynırda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam alanları harabe şeklinde. İlgilenen bir yetkili yok. Halen konteynır alamamış esnaflarımız var. Vatandaş perişan, esnaf perişan, emekli perişan. Bizler söz veriyoruz her kesimin ayrım yapmadan yanında olacağız ve sorunları ivedi bir şekilde çözüme kavuşturacağız.” Dedi.
 
       Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt’taki sorunlara hakim olduklarını dile getirerek, Özelikle “Gençlerimizin, kadınlarımızın, emeklilerimizin yanında olacağız. Yeşilyurt’taki imar sorunu ve kentsel dönüşümü mimar arkadaşlarımızla, mühendis arkadaşlarımızla birlikte çözeceğiz. Eğitim sorunu, eğitimci hocalarımızla hızlıca çözüme kavuşturacağız. Park ve otopark sorunları çözülecek. Birçok projemizle Yeşilyurt’a hayat olmaya geliyoruz“ dedi.


Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Malatya’mızda bulunan STK’larımız ziyaret ediyoruz. STK’lar bizim için çok önemlidir ve bizlerde değer veriyoruz. Depremden dolayı çok sayıda STK’larımın yerleri olmadığından dolayı ziyaret edemedi. 

       Bizler hep birlik içinde olursak yapılmayacak hiç bir sorun yoktur ve yeter ki bizler birlik içinde olalım diyen Alataş,” Ağçadağder ve Yekimler Kervanı derneklerini ziyaret ettik ve dernek hakkında bilgiler aldık. Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar, Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyorum ve tüm ekibine başarılar diliyorum dedi. Başkan Adayı Alataş, Yetimlerin umudu olan Yetimler kervanı dernek Başkanı İhsan Çolak Başkanımızda çok önemli çalışmalar yapıyor kendilerine ve tüm ekibini kutluyorum” dedi.

       STK Başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek BBP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş’a başarılar diledi.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN