AK Parti Darende İlçe Kongresinde Veysel Karaman ile Yola Devam

AK Parti Darende 8. Olağan Kongresi geniş katılımla Darende ilçesinde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Veysel Karaman Güven Tazeledi.

AK Parti Darende 8. Olağan Kongresi geniş katılımla Darende ilçesinde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Veysel Karaman Güven Tazeledi.

AK Parti Darende İlçe Kongresine AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, AK Parti Malatya Koordinatörü Selim Gültekin, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal ve çok sayıda partili ile STK Temsilcileri katıldı.

İL BAŞKANI GÖREN“ UMUDUN, İCRAATIN, GELECEĞİN ADI AK PARTİ!”

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören konuşmasında” Bu güçlü sloganla Darende 8. Olağan İlçe Kongremizi başarıyla gerçekleştirdik.

Güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçilen Veysel Karaman başkanımızı ve değerli yönetimini yürekten tebrik ediyorum. Hep birlikte Darende'mizin ve ülkemizin geleceği için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Bu kutlu yolda durmadan, yorulmadan milletimiz için hizmete devam!

HALKIN VEKİLİ ÖLMEZTOPRAK” UMUT VADEDEN YARINLARA İNŞALLAH HEP BİRLİKTE İLERLEYECEĞİZ”

AK Parti Darende 8. Olağan İlçe Kongresinde Partililere hitap eden Halkın vekili AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak” Kongremizde güven tazeleyerek, Veysel Karaman'ın ve kıymetli ekibinin bu önemli görevi bir kez daha üstlenmesini tebrik ediyorum” dedi.

Halkın Vekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak” AK Parti Darende 8. Olağan İlçe Kongremizde, teşkilatımızın dinamizmi müşahade ettik ve hemşerilerimizle bir araya gelmenin gururunu bir kez daha yaşadık.

Kongremiz boyunca, Darende'mizin kalkınması ve daha aydınlık yarınlar için hep birlikte sorumluluk almanın önemini vurguladık. Hemşerilerimizin coşkusu ve teşkilatımızın kararlılığı, ilçemizin daha ileriye taşınması adına duyduğumuz inancı pekiştirdi.

Kongremizde güven tazeleyerek, Veysel Karaman'ın ve kıymetli ekibinin bu önemli görevi bir kez daha üstlenmesini tebrik ediyorum. Yeni dönemin hem Darende'mize hem de partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Teşrifleri ile bizleri onurlandıran Malatya Koordinatörümüz Sayın Selim Gültekin'e, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimize, Darende Belediye Başkanımız Alican Bozkurt'a ilçe teşkilatlarımızın kıymetli başkanlarına, Kadın ve Gençlik Kollarımızın değerli üyelerine, Darende teşkilat mensuplarımıza, hemşerilerimize ve Darende İlçe Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

İnşallah, Darende'mizin geleceği için birlikte yol alarak, ilçemizi hak ettiği noktaya taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz” diye belirtti.

AK Parti Darende İlçe Yönetim Kurulu Asil Liste

Veysel Karaman – Başkan

Nihat Soylu

Zeki Bozkurt

Ramazan Coşkun

Mehmet Nazmi Ormancı

Vahap Özdemir

Vahap Altundemir

Hasan Bayram

Dilek Çetin

Mehmet Özbey

İbrahim Başpınar

Osman Beşeren

Hacı Mehmet Bozkurt

Battal Köse

Mehmet Çelik

Bakmadan Geçme