AK Parti Yeşilyurt İlçe Kongresinde Ramazan Yaylacı Güven Tazeledi

Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran ve AK Parti çatısı altında önemli görevlerde büyük hizmetleri olan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı gerçekleştirilen 8. Olağan Kongrede yeniden seçildi.

Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran ve AK Parti çatısı altında önemli görevlerde büyük hizmetleri olan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı gerçekleştirilen 8. Olağan Kongrede yeniden seçildi.

Hafta sonu Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Yeşilyurt 8. Olağan Kongresinde büyük katılım dikkat çekerken Gençlik ve Spor eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu'da Malatya'ya gelerek Kongreye katıldı.

AK Parti'ye yakışır büyük coşku içerisinde gerçekleştirilen AK Parti Yeşilyurt 8. Olağan İlçe Kongresine Gençlik ve Spor eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya Büyükşehir Beledye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Halkın Vekili AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Malatya Koordinatörü Selim Gültekin, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal, Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci, Malatya Önceki dönem AK Parti Milletvekilleri H. Cemal Akın, Mustafa Şahin, Partililer, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İL BAŞKANI GÖREN” YEŞİLYURT'UMUZA ve MALATYA'MIZA HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören” AK Parti Yeşilyurt 8. Olağan İlçe Kongremizi, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Muharrem kasapoglu'nun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti'de, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçilen Ramazan Yaylacı ve ekibini tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılarının devamını diliyorum.

HALKIN VEKİLİ ÖLMEZTOPRAK” UMUDUN, İCRAATIN, GELECEĞİN ADI AK PARTİ”

Halkın Vekili AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak” Bugün, Yeşilyurt'umuzda birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe sağlam adımlarla yürüdüğümüz bu önemli günde, kongremizde güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığı görevini üstlenen Ramazan Yaylacı ve yönetimini tebrik ediyorum.

Yeşilyurt'umuzun gelişimi için gösterdikleri azim ve kararlılığın, önümüzdeki dönemde de aynı güçle devam edeceğine dönük inancım tam. Birlik içinde attığımız ve atacağımız her adımın, Malatya'mıza daha da büyük katkılar sağlayacağına hep birlikte şahit olacağız.

Bizim hizmet anlayışımız, yalnızca nicelikle ölçülen başarılar değil, aynı zamanda nitelikli ve sürdürülebilir projeler üretmek üzerine kuruludur. Yaptığımız her icraat, sadece bugüne değil, geleceğe de katkı sunacak uzun vadeli çözümler içermektedir.”

Gerçekleştirilen AK Parti Yeşilyurt 8. Olağan İlçe Kongresinde mevcut başkan Ramazan Yaylacı oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Hemşerilerimizin refahını artıracak her adımda derinlemesine analizler yaparak, kalıcı değerler üretmeye odaklanıyoruz. Bu sayede, projelerimiz yalnızca sayısal büyümeye değil, toplumsal faydaya ve Malatya'mızın sürdürülebilir kalkınmasına hizmet etmektedir.

Kongremize teşrif eden 66. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Malatya Koordinatörümüz Sayın Selim Gültekin'e, Milletvekillerimize, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Yeşilyurt Belediye Başkanımıza, ilçe teşkilatlarımızın kıymetli başkanlarına, Kadın ve Gençlik Kollarımızın değerli üyelerine, Yeşilyurt teşkilat mensuplarımıza ve tüm hemşerilerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler, Allah'ın (CC) izniyle bu toprakların geleceği için çalışmaya, hemşerilerimizin refahı ve mutluluğu için tüm gayretimizle hizmet etmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Malatya'mızı daha güçlü, daha müreffeh yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışmayı sürdüreceğiz.”

Bakmadan Geçme