Akçadağ'da Belediye seçimlerini Değiştirecek Dengeler

2024 Yerel Seçimlere yaklaşılırken Akçadağ Belediye Başkanlığına sürpriz isimlerinde kamuoyunda konuşulması seçimlerin kaderini değiştireceğe benziyor.

2024 Yerel Seçimlere yaklaşılırken Akçadağ Belediye Başkanlığına sürpriz isimlerinde çıkması seçimlerin kaderini değiştireceğe benziyor.

Malatya'nın önemli bir nüfusuna sahip Akçadağ'da yerel dengeleri değiştirecek birbirinden önemli isimler kamuoyunda dillendirilmeye başlarken yeni dönemde AK Parti ve CHP arasında kıran kırana Belediye Başkanlığı yarışının geçeceği şimdiden kendini hissettirmeye başladı.

Birçok ismin CHP ve AK Parti'den Akçadağ Belediye Başkan Aday adayı olmak için hazırlık yaptığı kulislerden gelen haberler arasında olurken seçimlerde Siyasi Partiler ise Başkanlık yarışını kazanabilecek isimi tespit etmek için hummalı şekilde çalışıyorlar.

Akçadağlılar ise bu dönem Partilerin gösterecekleri adaylara büyük dikkat edeceklerini ve Akçadağ ilçesinin daha modern, Çağdaş, hizmetleri yapabilecek, halkın içerisinde birlik ve beraberliği sağlayabilecek, Ben değil biz anlayışında olan, İlçeye yaptıkları faydalara bakarak karar vereceklerini belirtiyorlar.

AKÇADAĞ KAMUOYUNDA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Akçadağ İlçesinde Kamuoyunda Belediye Başkan adayı olarak öne çıkan isimler Şöyle;

Osman GÜDE

Nazife ÖZDEMİR

Emrah İNCE

Adnan YILMAZ

Murat MASKAR

Arif KOYUN

Hasan SAKLI

Mahmut BOYRAZ

Arif TUTAL

Salih ÖZDEMİR

Fatih ŞAHİN

Ramazan BOZKURT

Levent İSKENDEROĞLU

İlhan DEMİRBEY

Turgay GÜNEŞ

Akçadağ Belediye Başkanlığını almak için Siyasi Partilerin ilçe genelinde vatandaşların Başkan adayı olarak görmek istediği ismi istişareler ve kamuoyu anketleriyle netlik kazandıracakları, Çıkaracakları halkın benimsediği Adayla seçimi almak için çalışmalara hız verdikleri gelen haberler arasında.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR