Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinden Muhteşem Aşure Etkinliği

Malatya'nın önemli Aktif ve Akçadağlıları bir çatı altında toplayan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Malatya'nın önemli Aktif ve Akçadağlıları bir çatı altında toplayan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Malatya'da şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı ve yoğun ilginin olduğu Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından Malatya Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon merkezi ev sahipliğinde aşure etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Yeşilyurt Kaymakamı, Kutsal Baytak, Sivas vali Yardımcısı İhsan Maskar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yrd. Erkan Dikenli, Vakıflar Bölge müdürü Adem Bacanlı, Önceki Dönem Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, BBP Genel Bşk. Yrd. Nihat Gürbüz, CHP Malatya il Başkanı Barış Yıldız, Akçadağ AK parti ilçe başkanı Kenan Tugal, Akçadağ Esnaf odası Başkanı Fatih Şahin, Malatya Aile Sosyal hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen, PTT Müdürü Serdal Sarıtepe, TCDD Bölge müdürü Ali Karabel, DDY Taşıma Bölge müdürü Abdulkadir Taş, Kültür Turizm İl Müdürü Yener Oba, Türk ocağı Başkanı Nadir Günata, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, Kavuksan Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kavuk, İş İnsanı Öztürk Can,İş İnsanı Siyasetçi Prof. Dr. İbrahim Gezer, Çamlıca Koleji Yön. Kur. Bşk. Mustafa Sarıtaç, İş İnsanı Siyasetçi Abdullah Dalkılıç, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, İş İnsanı Ümit Karakuş, İş İnsanı Siyasetçi Osman Güde, İş İnsanı Selami Felek, Usta'nın Yeri işletmecisi İş İnsanı Ahmet Aslan, Cem vakfı Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, MALDİA Dernek Başkanı Eğitimci Yazar Asuman Sarıtaç, Anayol partisi il Başkanı Mehmet Gül, Gelecek partisi il Başkanı Bedri Aslan, Önceki Dönem Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu ile çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcisi katılım sağladı.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı :Murat MASKAR ın yaptığı konuşmada , “İki cihan serveri Peygamber Efendimizin torunu Hazreti Hüseyin efendimizi ve Kerbela şehitlerini rahmetle yad ediyor, bu kutsal ayın birliğimize beraberliğimize başarımıza vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyor emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Okunan Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'nin günün anlam ve önemini anlatan konuşması akabinde yaptığı dua ile Aşure gelen misafirlere ikram edildi.

Yorumlar 3
FERHAT 02 Ağustos 2024 08:22

Akçadağ ilçesinde ve Malatya'da birlik beraberliği sağlayan AKÇADAĞDER Yönetimine teşekkür ediyorum. kimsenin başaramadığı güzel işleri başardılar. AkçadağIN SAHİBİ ARTIK akçadağder.

Bayram 02 Ağustos 2024 08:20

Murat Maskar Başkanı Kutluyorum. Çok güzel çalışmalar yapıyor. Allah Kabul etsin

sevim koç 02 Ağustos 2024 07:31

tebrik ederiz başkanım böyle bir anlamlı yerde yapmanız herkesi mutlu etmiştir.

Bakmadan Geçme