AKÇADAĞDER'den TCDD Taşımacılık Bölge Müd. Abdulkadir Taş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

TCDD Taşımacılık Bölge Müdürü Abdulkadir Taş'a AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar'dan Ziyaret.

TCDD Taşımacılık Bölge Müdürü Abdulkadir Taş'a AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar'dan Ziyaret.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Abdullah Dalkılıç, AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanı Eda Özkaya, AKCADAĞDER Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım ile birlikte TCDD Taşımacılık Bölge Müdürü Abdulkadir Taş'a hayırlı olsun ziyaretnde bulundular.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Bugün Malatya TCDD Taşımacılık Bölge Müdürü Abdulkadir Taş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine Akçadağ Dayanışma Derneği Genel merkezi olarak hayırlı olsun diyoruz.

Sayın Bölge müdürümüzün Malatya ve Bölgede başarılı çalışmalarıyla hizmet çıtasını üst seviyelere çıkaracağından eminiz. Özellikle Sivas'a kadar gelen Hızlı Tren sürecinin daha da hızlandıracağını ve Malatya'ya kazanımı konusunda artı değer katacağını da biliyoruz.

Sivas'ta özellikle Hızlı Tren konusunda ve 6 Şubat Depremlerinde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla kendisini tanıyoruz. TCDD Taşımacılık Bölge Müdürü Sayın Abdulkadir Taş'a bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı yönetim kurulu adına teşekkür eder, yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten TCDD Taşımacılık Bölge Müdürü Abdulkadir Taş ise” AKÇADAĞDER Genel Başkanı Sayın Murat Maskar ve AKÇADAĞDER Ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Yorumlar 2
Sevim gude 13 Ağustos 2024 17:11

Başkanım nasılsın lütfen maski de şu sorunumuz var bir yardımcı olun Akçadağ belediyesi kimse ilgilenmiyor

kamil 13 Ağustos 2024 17:08

Murat Başkan Akçadağ için bulunmaz bir isim. Gönlü Akçadağ'a hizmet için atan Akçadağ sevdalısı. Yolun açık olsun Başkan...

Bakmadan Geçme