AKÇADAĞDER Kurum Müdürlerini Ağırladı

Malatya'nın en fazla üyesine sahip aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından AKÇADAĞDER Kurum Müdürlerini Genel Merkezde ağırladı.

Malatya'nın en fazla üyesine sahip aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından AKÇADAĞDER Kurum Müdürlerini Genel Merkezde ağırladı.

Pandemi dönemi ve özellikle 6 Şubat depremlerinde sahada önemli çalışmalara imza atarak başta arama kurtarma çalışmaları, Barınma sorunları olmak üzere Depremzedelerin acil temel ihtiyaçlarının ulaştırılmasında sahada Yönetim Kuruluyla birlikte büyük işleri başaran ve takdir alan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi önemli misafirleri ağırladı.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, DDY Taşıma Bölge Müdürü Abdulkadir Taş, PTT Başmüdürü Serdar Sarıtepe, Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar, TÜİK Bölge Müdürü Ali Tüfenkçi, Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Kurter, DDY Malatya Taşıma Müdürü Uğur Tuğrul, Malatya Şeker Fabrikası Müdür Yrd. İlker Tosik AKÇADAĞDER Genel Merkezinde Genel Başkan Murat Maskar ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar Genel merkezin çalışmaları ve tarihçesi hakkında misafirlere bilgiler aktardı. Genel Başkan Murat Maskar” Bugün Malatya'mızın birbirinden değerli, çalışmalarıyla Malatya'mıza büyük hizmetlerde bulunan Kurum Müdürlerimizi Genel Merkezimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Merkezimize gelerek bizleri onurlandıran Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Sayın Adem Bacanlı'ya, DDY Taşımacılık Bölge Müdürü Sayın Abdulkadir Taş'a, PTT Başmüdürü Sayın Serdar Sarıtepe'ye, Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Osman Akar'a, TÜİK Bölge Müdürü Sayın Ali Tüfenkçi'ye, Şeker Fabrikası Müdürü Sayın Mustafa Kurter'e , DDY Malatya Taşımacılık Müdürü Uğur Tuğrul'a, Malatya Şeker Fabrikası Müdür Yrd. Sayın İlker Tosik'e ve Valilik SYDV Çınar Aydoğmuş'a Devlet-i Aliye Şube Başkanı Mikail Koç'a yönetim Kurulumuz adına Kıymetli Misafirlerimize hoş geldiniz diyerek teşekkür ediyorum.

Akçadağ Dayanışma Derneği olarak yaptığımız çalışmalar ve faaliyetlerimizi Sayın Misafirlerimize aktardık. Yeni süreçte başta Akçadağ İlçemiz olmak üzere Malatya'mızın geleceğine katkı sunmak üzere birçok önemli projemizi de istişare etme ve fikir alışverişinde bulunma fırsatını yönetim kurulumuzla birlikte değerlendirdik.

Kurum Müdürlerimizin çalışmaları da takdire şayan. Vatandaşlarımızdan bizlere gelen olumlu haberler Kurum Müdürlerimizin Malatya'ya sundukları hizmetler için ayrıca teşekkür ediyorum. 6 Şubat depremlerinin yıkıcı etkisinin en fazla hissedildiği illerin başında gelen Malatya'mızda şehrin yeniden ayağa kalkması adına Kurumlarımızın özverili ve gayretli çalışmaları bizleri ve hemşerilerimizi mutlu ediyor.

Devletimiz tüm kurumlarıyla yaraların sarılması için ilk günden beri sahada her türlü imkân ve olanakları şehrimize sunmaya devam ediyor. Bizlerde AKÇADAĞDER olarak Devletimizin yanında Kurumlarımıza yardımcı olmak, Hemşerilerimizin sorunlarının çözümüne katkı sunmak ve sesleri olmak gibi bir görevimiz var.

Malatya'nın yeniden inşasına katkı sunmak adına Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşları birlik ve beraberlik içerisinde istişarelerle ortak hareket etmeliyiz. Bugünkü Kurum Müdürlerimizin bizleri ziyareti bunun en güzel örneği oldu. “

Bakmadan Geçme