Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Talimat Verdi' Sosyal Tesislerde Fiyatlar Düştü'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Yeşilyurt Belediyesine bağlı sosyal tesislerdeki fiyatlardan gelen vatandaş şikâyetlerini değerlendirerek Sosyal Tesislerde Fiyat Düzenlemesi talimatı verdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Yeşilyurt Belediyesine bağlı sosyal tesislerdeki fiyatlardan gelen vatandaş şikâyetlerini değerlendirerek Sosyal Tesislerde Fiyat Düzenlemesi talimatı verdi.

Günlerdir büyükşehir ve merkez ilçelerin sosyal tesislerinde yaşanan yüksek fiyatlar, kamuoyunun gündemindeydi. Özellikle sosyal tesislerin, herkesin ulaşabileceği seviyede olması gerektiği konusundaki vatandaşlardan gelen şikayetler Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in konuya el atarak sorunu çözmesi ve Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneğinin sergilenmesini sağlaması halktan büyük bir destek aldı.

VATANDAŞLARDAN PROF. DR. İLHAN GEÇİT'E TEŞEKKÜR

Göreve gelmesiyle birlikte değişim ve dönüşümleri ciddi şekilde hissettirerek halkın gönlünü kazanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit insan odaklı çalışmalarıyla da Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini Belediye Sosyal Tesislerinde Fiyatları makul seviyeye çekmesiyle birlikte tam not alıyor.

Yeşilyurt Belediyesi, sosyal tesislerinde geçerli olan yeni fiyat tarifesi vatandaşlarda büyük memnuniyet yaşatırken Sosyal Tesislerde fiyatlarda ciddi bir indirime gitti. Bu hamle, özellikle sosyal tesisleri daha erişilebilir kılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in bu konuda gösterdiği hassasiyet ve duyarlılık, halk tarafından büyük takdir topladı.

PİYASADAN DAHA HESAPLI FİYAT İASTİKRARI SAĞLIYOR

Çay ve Suyun 5 Tl den satılması, Adana Kebap'ın 185 Lira olması, Saç Kavurma'nın 195 Tl den vatandaşlara sunulması piyasada fiyat istikrarını sağlamasıyla da diğer belediyelere de örnek olmaya devam ediyor.

YEŞİLYURT SOSYAL TESİSLERİNDE YENİ FİYAT LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE:

Çay-Su: 5 TL

Kutu İçecekler: 30 TL

Çorba: 60 TL

Adana Kebabı: 185 TL

Tavuk Şiş: 185 TL

Dana Kuşbaşı: 260 TL

Beyti Sarma: 220 TL

Izgara Köfte: 185 TL

Tereyağlı Urfa Kebabı: 220 TL

Saç Kavurma: 195 TL

Yeşilyurt Belediyesi'nin bu adımı, sosyal tesislerin halk için daha erişilebilir hale gelmesi yönünde atılmış önemli bir adımdır. Bu gelişme, diğer belediyelere de örnek teşkil ederek benzer düzenlemelerin yapılmasını uman vatandaşlar Prof. Dr. İlhan Geçit'e teşekkür ediyorlar.

Vatandaşlar” Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in bu konuya gösterdiği ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımı için kendisine teşekkür ediyor, diğer belediyelerin de bu yönde adımlar atmasını bekliyoruz.

Sosyal tesislerin daha erişilebilir ve ekonomik olması, toplumun her kesimi için önemli bir ihtiyaçtır ve bu tür adımlar, halkın sosyal yaşam kalitesini artırmada büyük bir rol oynayacaktır. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Sayın İlhan Geçit Başkanımızın Duyarlılığı bzleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” diye belirtiyorlar.

Bakmadan Geçme