Bayram' En İyi Hizmeti Sunabilmek İçin Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor'

Doğanşehir İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ın göreve gelmesiyle birlikte hayat bulmaya başladı.

Doğanşehir İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ın göreve gelmesiyle birlikte hayat bulmaya başladı.

31 Mart yerel seçimler sonrası hizmetlere hızlı başlayan Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram” Doğanşehir ilçemize ve hemşerilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Doğanşehirli hemşerilerimizle birlikte istişareler ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde gidilmedik yer hizmetin ulaşmadığı köşe kalmayacak şekilde çalışmalarımız devam ediyor.

6 Şubat Depremlerinde en fazla etkilenen yıkımın fazla olduğu ilçe Doğanşehir oldu. Hemşerilerimizin yaralarını kısa sürede sarmak, Doğanşehir ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğe hazırlamak için gece gündüz çalışıyoruz.

Depremin izlerini sileceğiz. Mücadelemiz bu yönde. Ankara başta olmak üzere çeşitli temas ve ziyaretlerimiz sürüyor. Bunun yanında hemşerilerimizle mahalle ziyaretlerinde buluşuyoruz. İstek ve beklentilerini konuşuyoruz.

Malatya'daki Doğanşehirli hemşerilerimizle de devamlı birlikte oluyoruz. Çay sohbetlerine katılıp düşüncelerini dinliyoruz. İlçemizde başta barınma ve işyeri sorunları çözüme kavuşturmak hayatın normale dönmesi için mücadele veriyoruz. Örencik mahallemizde Mahalle halkımızla bir araya geldik hasbihal ettik.

Doğanşehirli hemşerilerimizin bize olan güveni ve desteği ile En iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kadim ilçe Doğanşehir yeniden Bölgenin cazibe merkezi olma yolunda eskisinden daha güçlü ayağa kalkacaktır. “

Bakmadan Geçme