CHP İl Gençlik Kollarında İbrahim Erbaş Güven Tazeledi

Hafta sonu CHP Malatya İl Binasında gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları kongresine CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Başkanlığı ve Milletvekili adayı olan Enver Kiraz ile İl Başkanı ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste le gidilen seçimde mevcut başkan İbrahim Erbaş Güven tazeledi.

Hafta sonu CHP Malatya İl Binasında gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları kongresine CHP Gençlik Kolları Başkanlığı akabinde İl Başkanlığını başarıyla yaptıktan sonra CHP Malatya Milletvekili adayı olan Enver Kiraz ile İl Başkanı ve partililer katıldı.

CHP'li efsane başkan Enver Kiraz kongre sonrası güven tazeleyen İbrahim Erbaş'ı tebrik ederken” İl gençlik kolları kongremize katıldık. Gençlik kolları denilince her zaman heyecanlanırım. Çünkü gençlik kolları siyasetin en samimi, en içten, bireysel beklentilerden, menfaatlerden, gereksiz iç çekişmelerden en uzak bölümüdür.

1999 seçimleri sonrası partimiz baraj altında kaldığı dönemde o dönemki il başkanımız Veli Ağbaba'nın çağrısı ile il gençlik kolları başkanı oldum, daha sonra gençlik kolları MYK üyesi oldum. O günden bugüne tabi Veli Ağbaba ile hem abilik kardeşlik hem de yoldaşlık ilişkimiz devam ediyor.

İl başkanı olduğum dönemde Barış Yıldız il gençlik kolları başkanlığı yaptı, ben gençlik kollarından gelen bir il başkanı olarak, gençlik kollarından gelen Barış Yıldız kardeşime görevi devrettim. Oda il başkanlığı görevini sürdürüyor.

Bugünkü kongrede divanda yer alan Nadir, Cem ve Dilan kardeşlerimde il başkanı olduğum dönemde gençlik kollarında caliştılar bugün yönetim kurulların da görev yapıyorlar.

Gençlik kolları başkanımız İbrahim Erbaş bundan 3 yıl önce henüz 18 yaşında iken ben, birçok kişi henüz çok genç, çok erken dedikleri dönemde gençlik kolları başkanlığına atamıştim, gösterdiği performansla bugün tek aday olarak tekrar gençlik kolları başkanı oldu, başrilar diliyor, kutluyorum.

Ayrıca, 10 Ekim arifesinde yapılan bu kongre ile 10 Ekim gar katliamında kaybettiğimiz gençlik kollarından kardeşlerimi ve canlarımızı büyük bir özlem ve saygı ile anıyoruz.

İl gençlik kolları kongremiz vesilesiyle gençlik kollarının anlamı ve değerlendirmesi noktasında bir kaç konuya değindim. Hepinizi saygıyla ve sevgi ile selamlıyorum."

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan İbrahim Erbaş Güven tazeledi..

Bakmadan Geçme