DEHADER'den Doğa Kampı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Değerli Hayatlar Eğitim Derneği (DEHADER) tarafından yürütülen 'Hayattayız Umutluyuz Projesi' çerçevesinde,

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Değerli Hayatlar Eğitim Derneği (DEHADER) tarafından yürütülen “Hayattayız Umutluyuz Projesi” çerçevesinde, Malatya Turgut Özal Üniversitesi öğrencileri, DEHADER üyeleri ve öğretmenleriyle birlikte doğa kampı düzenliyor.

5-6 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kamp, katılımcılara birçok farklı etkinlik sunmayı hedefliyor.

DEHADER Genel Başkanı Mine Yeter, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi yerleşkesinde yapılacak doğa kampına yoğun ilgi olduğunu belirtti. Kamp alanına girişlerin 5 Ekim saat 13.30'da başlayacağını ve resmi açılışın 14.00'de yapılacağını ifade eden Yeter, etkinliğin 6 Ekim saat 13.30'da sona ereceğini duyurdu.

Kamp programında yer alacak etkinlikler arasında, Spor Kulübü tarafından kurulacak olan Slackline hatları, Ekstrem Fotoğraf atölyesi, Malatya UMKE etkinlikleri, Mafsad tarafından verilecek çadır kurma ve toplama eğitimi, iklim değişikliği sunumu ve Mafsad Karma Fotoğraf Sergisi bulunuyor.

Ayrıca, Anda Derneği Malatya İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek Temel Seviye Düğüm Bağlama Eğitimi ve Teknikleri, kamp ateşi yakma, canlı müzik performansları ve hediye çekilişleri gibi etkinlikler de katılımcıları bekliyor.

DEHADER Başkan Yardımcısı Yılmaz Konuk, “Hayattayız Umutluyuz” projesine ve etkinliklerine destek veren Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü, Yeşilyurt Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkürlerini sundu.

Bu doğa kampı, gençlerin doğayla iç içe vakit geçirmelerini sağlarken, aynı zamanda sosyal etkileşimlerini artırmayı ve çeşitli beceriler kazandırmayı amaçlıyor. Doğaseverleri bir araya getiren bu etkinlik, katılımcılara unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunacak.

Bakmadan Geçme