İşadamı Siyasetçi Karakaş'tan Pütürge'deki Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ziyaret

Hasan Karakaş Pütürge ilçesinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Pütürge Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi önceki dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş Pütürge ilçesinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Pütürge İlçesinin önemli iş insanı ve Siyasetçisi Hasan Karakaş Pütürge İlçesindeki İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Maliye, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve İlçe Devlet Hastanesi yetkililerini ziyaret etti.

İstişare kültürüne büyük önem veren, Yıllardır Pütürge'nin tüm sorunlarında elini taşın altına koyarak hizmetlerde imzası bulunan ve Pütürge İlçesinin kalkınıp büyümesi için var gücüyle çalışan Hasan Karakaş Kamu Kurum ve Kuruluş yetkilileriyle bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulundular.

Çalışmalar hakkında ve Pütürge ilçesindeki yatırımlar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunan Önceki dönem AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediyesi meclis Üyesi siyasetçi ş İnsanı Hasan Karakaş” Pütürgeliyim Mutluyum. Daha yaşanabilir bir Pütürge için Hemşerilerimle birlikte İlçemdeyim.

Yol Arkadaşlarımızla Pütürgemize İnsanımıza Hizmet Eden Emniyet Amirimizi Milli Eğitim Müdürümüzü Devlet Hastanesi Müdürümüzü Tüm resmi kurumlarımızı Ziyaret ederek Görevlerinde Başarılar diledik,Ev sahiplikleri İçin Kendilerine Teşekkür ediyorum. Herşey Pütürgemiz İçin…

İş İnsanı Siyasetçi Hasan Karakaş” Pütürge ilçemize vefa borcumuz var. Çalışarak, yol göstererek, birlikte hareket ederek Pütürge İlçemize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Bu düşünce ve duygularla bugün Pütürge ilçemizde Pütürge Kaymakamımızı, İlçe Emniyet Müdürümüzü, İlçe Jandarma Komutanımızı, İlçe Müftümüzü, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfımızı, Maliye ve Devlet Hastanemizin yetkilileriyle bir araya geldik.

Dün olduğu gibi bu günde Pütürge İlçemizin geleceği için bir Kamu Kurum ve Kuruluş yetkilileri ile esnaf ve hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Çalışmaları, İstek ve talepleri, yapılması gerekenleri istişare ederek gerekli girişimleri yapmanın gayretinde oluyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı başta Sayın Kaymakamımıza, İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşların yetkililerine teşekkür ediyorum “ diye belirtti.

Bakmadan Geçme