Kuzpınar Mahallesi Kültür Merkezi Hizmete Geçti

Ali Bozkurt' Kuzpınar Köyümüzün Kültür Merkezin Açılışına Katıldık Tüm Protokole ve Hemşerilerimize Çok Teşekkür Ederim' dedi.

Ali Bozkurt” Kuzpınar Köyümüzün Kültür Merkezin Açılışına Katıldık Tüm Protokole ve Hemşerilerimize Çok Teşekkür Ederim” dedi.

Kuzpınar Mahallesi Kültür Merkezi Açılışına AK Parti Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Darende Kaymakamı, Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, Battalgazi AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç Adana 26 dönem milletvekili Adana'daki Darendeliler Derneği DASEV Derneği yönetim kurulu Malatya Büyükşehir Belediye başkanına vekaleten Menderes İnci ve Ak parti kadın kolları il başkanı Esin Tanrıverdi birçok davetli çevre köylerdeki çevre mahallelerdeki vatandaşlar katıldı.

açılışta Bursa Yıldırım belediye başkan vekili ve aynı zamanda Bursa Malatya Darende dernek başkanı Ali Bozkurt a Malatya Darende dernek başkanı Ali Bozkurt açılışa katılımlarından dolayı şükranlarını iletti ve aynı zamanda köylerine Kültür Merkezi'nin yapımında en çok emeği geçen Mehmet Bozkurt'a ve Şükrü Özbey'i sahneye çağırarak teşekkür etti.

Ayrıca Bursa Yıldırım belediye başkanı Oktay Yılmaz'ın selamını ileterek kültür merkezine katkısı olan destek veren Malatya büyükşehir belediyesi Yeşilyurt, Battalgazi ve hem Kuzpınarlı hemşerilerini hem de diğer mahallelerdeki hemşerilerine çok teşekkür etti.

Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt ise hemşerilerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettikleri için teşekkür ederek kültür merkezinin yapımında destek olanları örnek gösterdi.

Konuşmalarını yapan siyasiler köylerimizdeki mahallelerimizdeki birlik ve beraberliklerin devam etmesini dilediler.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu” gelirken yollarımızı gördük yollarımızın genişlemesi gerekiyor. Bu da Bülent bakanımla bizim takip edip sonuçlandıracağımız bir konu” dedi.

AK Parti Malatya Mlletvekili Bülent Tüfekçi ise” böyle güzel bir kültür merkezi yapımında Emeği geçen herkese teşekkür ederek Kayısıya yapılan taban fiyat açıklamasını ve bundan sonra 3-5 kişinin elinde olmadığını vurguladı. Program daha sonra yemek ikramıyla ve kurdele kesimi ile sonlandı.

Bakmadan Geçme