Malatyalılar Halkın Vekili Ölmeztoprak'ı Bakan Olarak Görmek İstiyor

Malatya'nın sıcak ve samimi halkı, şehrin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla tanınan Halkın Vekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ı Bakan olarak görmek istiyor.

Malatya'nın sıcak ve samimi halkı, şehrin sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla tanınan Halkın Vekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ı Bakan olarak görmek istiyor.

Malatya'da sadece bir milletvekili değil, adeta Malatyalıların bir "ablası" olarak kabul edilen Ölmeztoprak, başarılı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanmış bir isim. Bu nedenle, Malatyalılar onun bakanlık görevini üstlenmesini ve şehrin meselelerine daha da yakından eğilmesini arzuluyor.

Genel seçimlerde AK Parti'den Malatya Milletvekili seçilen İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatyalıların gönlünde taht kurmuş durumda. Özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından şehrin yeniden ayağa kalkma sürecinde gösterdiği olağanüstü çabalar, onun halk nezdindeki itibarını daha da pekiştirdi. Malatyalıların yaşadığı sorunları ve sıkıntıları en etkili şekilde yukarıya taşıyarak çözüme kavuşturan Ölmeztoprak, bu süreçte birçok kişi tarafından "en fazla çalışan vekil " olarak anıldı.

Bu başarısından ötürü Malatya halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Malatya'ya Bakanlık müjdesini Halkın Vekili Ölmeztoprak ile birlikte verin" çağrısında bulunuyor.

Malatya, AK Parti'nin kalelerinden biri olarak bilinirken, vatandaşların bakanlık beklentisi oldukça yüksek. Donanımlı, konusuna hakim ve halk arasında en fazla başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan Halkın Vekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ın Bakanlık görevini layıkıyla yerine getireceği geniş bir kamuoyu tarafından dile getiriliyor.

Hukukçu ve yönetici kimliğiyle tanınan Ölmeztoprak, özellikle Aile ve Sosyal Hizmetler ile Adalet Bakanlığı konularında sahip olduğu bilgi ve deneyimle Malatyalılar tarafından yakından biliniyor. Bu bilgi birikimi ve deneyimle, Türkiye Yüzyılına büyük katkı sağlayacağına olan inanç ise şimdiden kamuoyunda güçlü bir şekilde yankılanıyor.

Malatyalılar, bu nedenle Ölmeztoprak'ın Bakanlık görevine getirilmesini büyük bir heyecan ve beklentiyle bekliyor.

Yorumlar 1
Yav he 10 Eylül 2024 22:25

Ne güzel bir haber Malatya'da Bakanlık olsun

Bakmadan Geçme