Malatyaspor'un eski Efsane Futbolcusu Yusuf Gül'den Başkan Av. Hüseyin Can Güner'e Ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Av. Hüseyin Can Güner Malatyaspor'un Efsane Futbolcusu Yusuf Gül ve Eşi Olcay Gül'ü makamında ağırladı.

Çankaya Belediye Başkanı Av. Hüseyin Can Güner Malatyaspor Futbolcusu Yusuf Gül ve Eşi Olcay Gül'ü makamında ağırladı.

Malatya spor'un efsanevi Milli futbolcularından Ankara Malatyalılar Dernek Müdürü Yusuf Gül beraberinde Eşi Hanımefendi Olcay Gül ile birlikte Çankaya Belediye Başkanı Av. Hüseyin Can Güner'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ankara Malatyalılar Dernek Müdürü Malayasporun futbolcusu Yusuf Gül” Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Av. Hüseyin Can Güner'i sevgili eşim Olcay Gül ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Sayın Başkanımız Malatya derneklerinin her zaman yanında olan bir isim. Kendisine hayırlı olsun diyoruz. Çankaya Belediye Başkanı olarak güzel hizmetler yapacağından eminiz. Bizlerde Sayın Başkanımıza güveniyoruz. Hayırlı olsun” diye belirtti.

Çankaya Belediye Başkanı Av. Hüseyin Can Güner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Bugün ziyaretimize gelen Malatyaspor'da uzun yıllar forma giyerek futbol oynamış, spor camiasının emektarlarından Ankara Malatyalılar Dernek Müdürü Sayın Yusuf Gül ve Kıymetli eşi Hanımefendi Olcay Gül ile birlikte gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Sivil Toplum Kuruluşlarını önemsiyoruz. Hemşeri dernekleri arasında Malatya Derneklerimiz Ankara'da özellikle Çankaya İlçemizde baya aktif çalışmalar içersindeler. Önemli hizmetlere imza atıyorlar. Sık, Sık bir araya geliyoruz. Çalışmalar hakkında karşılıklı İstişareler ediyoruz.”

Bakmadan Geçme