Maskar' Gönüllere Dokunmaya, Sorunları Çözmeye Devam Edeceğiz'

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen'i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen'i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen” Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞDER) Genel Başkanı Sayın Murat Maskar ve Yönetim kurulunun nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Malatya ve Akçadağ için, gece gündüz demeden sahada hemşerileriyle olan Genel Başkan Murat Maskar ve yönetim kurulu sosyal proje kapsamında faaliyetlerine devam ediyorlar. Faal olarak çalışan ve yöresine artı değer katan Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Akçadağ Dayanışma Derneği sosyal sorumluluk projeleriyle de ön planda olan bir dernek” dedi.


“6 Şubat Depremlerinde Malatya için gece gündüz demeden saha'da Yönetim kuruluyla AKÇADAĞDER olarak büyük mücadele verdiklerini belirten “Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Deprem sonra normale dönmemiz için hep birlikte ortak akılla şehrimiz yeniden ayağa kaldıracağız” dedi. AKÇADAĞDER Genel merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşan Genel Başkan Murat Maskar sosyal sorumluluk projelerine daha fazla ağırlık vererek devam edeceklerini belirtti.

Genel Başkan Maskar” Geçtiğimiz hafta Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramı gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, “AKÇADAĞDER “ailesi olarak her zaman saha' da olmaya devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimiz var bunları hayatta geçireceğiz. Genel merkezimiz her geçen gün büyüme devam ediyor biz büyük bir aileyiz” şeklinde konuştu.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Maskar Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen'e yaptığı başarılı çalışmalardan ve katılımlarından dolayı plaket verdi.

Yorumlar 1
Demet Maskar 07 Ağustos 2024 01:49

Amca oglu emeğine sağlık, Allah ayagına taş değdirmesin

Bakmadan Geçme