Öksüztepe ve İçli Ailelerinin Mutlu Günü' Nisa Nur ve Batuhan Çiftine Muhteşem Düğün'

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hilmi Öksüztepe ve Eşi Çiğdem Öksüztepe Ailesinin oğlu Batuhan Öksüztepe ile Emine & Abdullah İçli Ailesinin Kızı Nisa Nur İçli düzenlenen törenle evliğe ilk adımı atarak evlendiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hilmi Öksüztepe ve Eşi Çiğdem Öksüztepe Ailesinin oğlu Batuhan Öksüztepe ile Emine & Abdullah İçli Ailesinin Kızı Nisa Nur İçli ( Öksüztepe ) düzenlenen törenle evliğe ilk adımı atarak evlendiler.

Nisa Nur ve Batuhan Çiftinin nikahını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er bizzat kıyarken Nikah Şahitliklerini ise AK Parti Önceki dönem Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Baro Başkanı Av. Onur Demez, Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk yaptı.

Armoni Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğün merasiminde Nisa Nur ve Batuhan Çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'ta düğüne katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Seçkin davetli topluluğunun katıldığı Nisa Nur ve Batuhan Çiftinin düğün merasiminde Öksüztepe ve İçli Aile Büyükleri gelen misafirleri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dediler. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak” Nisanur ve Batuhan kardeşimizin bu mutlu günlerinde yanlarındaydık. Emine & Abdullah İçli ve Çiğdem & Hilmi Öksüztepe ailelerinin bu anlamlı gününde mutluluklarını paylaştık…

Hilmi abimiz belediyemizde şehrimize hizmet eden, katkı sunan ve emek yoğun çalışan gayretli bir abimiz… Kıymetli eşleriyle birlikte, geniş ailesiyle uzun, sağlıklı, huzurlu nice zamanlar diliyorum…

Nisanur ve Batuhan kardeşimize Cenab-ı Hak'tan sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum.”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er tarafından Kıyılan nikah sonrası AK Parti Önceki Dönem Malatya Milletvekili Ahmet Çakır evlilik cüzdanını aynı zamanda yakın akrabası olan İçli ailesinin kızı Nisa Nur ve Batuhan çiftine takdim etti.

Bakmadan Geçme