Prof. Dr. İlhan Geçit' Millete Hizmet Yolunda Nice Başarılı Yıllara'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit AK Parti'nin kuruluşunun 23'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit AK Parti'nin kuruluşunun 23'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit mesajında” AK Parti'nin Türkiye'de siyasal-sosyal istikrar ve huzura en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde kurulduğunu hatırlatarak, “Türkiye o gün bugündür Gelişimi yaşıyor, değişimi yaşıyor.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 10 yıl önce bugün, milli iradenin tecellisiyle ilk Cumhurbaşkanımız oldu.

Cumhurbaşkanımızın rehberliğinde, “Büyük ve Güçlü Türkiye” yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz!

AK Parti demek; güçlü bir millet iradesi demek, sağlam bir demokrasi demek ve katılımcı yönetim anlayışının yaşadığı altın çağ demektir. AK Parti demek; gelişime, değişime, kalkınmaya ve büyümeye öncülük etmek demektir.

AK Parti demek; geleceği sağlam ve aydınlık bir Türkiye hedefine topyekûn odaklanmak demektir. Bu bağlamda AK Parti için yapılabilecek belki de en güzel tanım‘ Milletin Bizzat Kendisi' olacaktır.

AK Parti'mizin iktidar olduğu günden bu zamana kadar Türkiye hemen her alanda adeta reform niteliğinde büyük gelişmeler kaydetti, kaydetmeye de devam ediyor. Dolayısıyla geldiğimiz nokta gayretin, samimiyetin, özverinin ve en önemlisi de, milletimizden aldığımız desteğin ve duanın bir sonucudur.

Kurucu Genel Başkanımız, Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere gösterdiği istikamette yalnız ve yalnız milletimize hizmet etmek için yürümeye devam edeceğiz.".

Yorumlar 1
kamil 11 Ağustos 2024 20:00

AK Parti Türkiye'nin geleceğine önemli hizmetler yapan partidir. Nice 23 Yıllara

Bakmadan Geçme