Şanlıurfa Tarımında Mehmet Aksoy Farkı

Şanlıurfa Tarım alanında son yıllarda yakaladığı yükselişin mimarı Mehmet Aksoy ile üreticiler ve Yetiştiricilerle harikalar yaratmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Tarım alanında son yıllarda yakaladığı yükselişin mimarı Mehmet Aksoy ile üreticiler ve Yetiştiricilerle harikalar yaratmaya devam ediyor.

Üstlendiği her görevi layıkıyla yapan, Projelerle Üreticilerin ve çiftçilerin gelirlerini artırması yanında Ülke ekonomisine kazandırdığı üretim hacmi ile Şanlıurfa'yı zirveye çıkartan Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdür Mehmet Aksoy Stratejik ürünlerin tarımdaki desteklerinin önemini anlatmaya halkın içerisinde sahada üretici ve çiftçilerle birlikte hareket etmeye devam ediyor.

İl Müdürü Mehmet Aksoy ALO Ziraat Doktorum kapsamında HRÜ Ziraat Fakültesi Akademisyenlerinin, konu uzmanı personeli ile üreticilere sahada verdiği destek projelerden bahsetti.

Ülke Kalkınmasının Üretim, Üretim, Üretim ile olacağını belirten İl Müdürü Aksoy" Narın Tarihçesi, Önemi ve Dünyada Narın Artan Trendi" konulu sunumu yaptı.

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü yeni destekleme modelinin önemini detaylı olarak verdiği örneklerle belirtti.

İl Müdürü Aksoy, yapılan barajların stratejik önemine atıfta bulunarak suyun stratejik önemini ifade etti. AKSOY, İl ve İlçe Müdürlüklerinin bilgi ve danışmanlık için Değerli Üreticilere açık olduğunu söyledi. Üreticilerin sorularının tamamını yanıtladı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, ALO Ziraat Doktorum kapsamında HRÜ Ziraat Fakültesi Akademisyenlerinin, konu uzmanı personeli ile üreticilere sahada verdiği destek projelerden bahsetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım GÜLPINAR konuşmasını takiben DÖHLER Genel Müdürü Can AYDEMİR, Konfrut GAP Yönetim Kurulu Başkanı Ali AĞAN, Dekan Prof. Dr. Ahmet YILMAZ ve değerli konu uzmanı akademisyenler nar konusunu farklı açıdan sunular ile değerlendirdi.

Yorumlar 1
MALATYALI KENAN 27 Eylül 2024 19:07

Nede olsa Malatyalı Helal Olsun Sayın Müdürümüze. Başarılı ve Çalışkan. Malatya seninle gurur duyuyor.

Bakmadan Geçme