Söğüt Köyü'nde Muhtar İsmail Yaşar'ın Hizmetleriyle Yaşam Kalitesi Artıyor

Hekimhan'ın ve Bölgenin en başarılı Muhtarı Söğüt Köyü Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar, köylerinde yürütülen önemli projeleri duyurarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti

Hekimhan'ın ve Bölgenin en başarılı Muhtarı Söğüt Köyü Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar, köylerinde yürütülen önemli projeleri duyurarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Ömrünü Doğduğu Büyüdüğü topraklara adayan Muhtar İsmail Yaşar, insan odaklı hizmet anlayışlarıyla kapalı durumda bulunan okulun açıldığını, ayrıca köy yaşam merkezi ve halk eğitim merkezinin inşa edildiğinin müjdesini verdi.

1984 yılından beri atıl durumda olan sağlık ocağının bakım onarım ve tadilat çalışmalarına başlanacağını müjdeleyen Söğüt Köyü Mahallesi Muhtarı İsmail Yaşar projede destek veren Hayata Destek Vakfı ve Avrupa İnsani Yardım Vakfı Genel Sekreteri Taner Bey'e teşekkür etti.

“Bu çalışmamızla sağlık ocağımızı da hizmete açma gayretindeyiz. Kamu malını gözetlemek, hepimizin vatandaşlık görevidir,” diyen Muhtar İsmail Yaşar, köylerinde daha sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için gereken tüm adımları attıklarını ifade etti.

Söğüt Köyü Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar” bizim hizmetlerimiz insan odaklı kapalı olan okulumuzu açtık köy yaşam merkezi ve halk eğitim merkezimizi yaptırdık.

Şimdi'de 1984 yılı yapımı yıllardır atıl durumda bulunan girişimlerimiz sonucu sağlık ocağımızın bakım onarım tadilat çalışmasına başlıyoruz. İnşallah sağlık ocağımızı da hizmete açma gayretindeyiz. Bu çalışmamızda bizlere finansman sağlayan başta hayata destek Vakfı ve Avrupa İnsani Yardım Vakfı genel sekreteri sayın Taner beye şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme