Vali Eşi Selda Yavuz'dan Arapgir İlçesinde Önemli Ziyaretler

Hanımefendi Selda Yavuz ziyaret sırasında, 'Bugün, çocuklarımızın eğitim aldığı bu güzel kurumları ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyuyorum.

Malatya Valisi Seddar Yavuz'un eşi Hanımefendi Selda Yavuz, beraberindeki heyetle birlikte ilçede ikamet eden 12 aileyle bir araya gelerek ailelerle birebir görüşüp, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek çeşitli ayni yardımlarda bulundu.

Hanımefendi Selda Yavuz Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan Merkez Anaokulu'nu ve Ali Tayfur Kutlay 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.

Bu ziyarette, Merkez Anaokulu'nda eğitim gören 30 kız ve 30 erkek öğrenci ile Ali Tayfur Kutlay Kur'an Kursu'nda eğitim Hanımefendi Selda Yavuz ziyaret sırasında, “Bugün, çocuklarımızın eğitim aldığı bu güzel kurumları ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. alan 15 kız ve 10 erkek öğrenciyle yakından ilgilenerek, çocuklara hediye veren Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın beceri ve manevi eğitimlerine katkı sağlayan bu okullar, toplumumuzun en değerli yapı taşlarını oluşturuyor. Çocuklarımızın gülümsemesi, bizim için en büyük mutluluktur.” dedi.

Akabinde ;19.07.1974 tarihinde Denizli/ Tavas'ta göreve giderken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Şahin Güneş'in ailesini ve 04.01.2017 tarihinde Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde havan topu saldırısında göğsüne saplanan şarapnel parçası nedeniyle şehit olan Ast. Kd. Çvş. Hüsnü Bilgiç'in ailesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ve acılarını paylaştıklarını ifade ederek, " Vatanımızın güvenliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyor ve uzun ömürler diliyorum." Diyerek ilçe ziyaretini sonlandırdı

Bakmadan Geçme