• Haberler
  • Özel Haber
  • Ankara Hekimhanlılar Derneğine Meclis Üyeleri ve STK Yöneticilerinden Ziyaret

Ankara Hekimhanlılar Derneğine Meclis Üyeleri ve STK Yöneticilerinden Ziyaret

Ankara'nın önemli Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yeni hizmet binasında önemli konukları ağırladı.

         Ankara’nın önemli Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yeni hizmet binasında önemli konukları ağırladı.

         Özellikle eğitim konusunda Üniversitede okuyan Kız çocukları ve Hekimhanlı öğrencilere hayırseverler vasıtasıyla verdikleri burslarla takdir kazanan Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Çankaya Belediyesi meclis üyeleri ve STK Yöneticilerini dernek binasında misafir etti.

       Çankaya belediyesi meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu misafirlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken; 

          Çankaya belediyesi meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri derneğimizi ziyaret edip yeni yerimizde hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Misafirlerimizi yeni hizmet binamızda ağırladık. Ferah ve geniş yeni hizmet binamızda hemşerilerimizde gelerek çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize eşlik ediyorlar. 

          Birbirinden değerli konuklarımızı dernek binamızda ağırlıyoruz. Şahsım ve Yönetim kurulum adına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme