Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yeni Yerinde

Ankara'nın önemli ve Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından, öğrencilere sağladıkları burslarla örnek olan Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yeni hizmet binasında faaliyetine devam ediyor.

        Ankara’nın önemli ve Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından, öğrencilere sağladıkları burslarla örnek olan Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yeni hizmet binasında faaliyetine devam ediyor.

          Önceki hizmet binasının yeterince büyük olmamasından kaynaklı sıkıntılar yaşayan ve günün her saati Hemşerilerinin büyük ilgi göstererek geldiği Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yerinde ferah ortamı ve büyük alanıyla tam not alıyor.

          Yıllardır Ankara’da Hekimhanlıları bir çatı altında toplayan ve Eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere Burs vererek katkı sunan, geleceğin gençlerin okumasına yardımcı olarak adından söz ettiren Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu bu yılda 40 aşkın  kız öğrenciye eğitimseverlerin katkılarıyla eğitim desteği vereceklerini duyurdu. 

         Başkan Vahap Uzunoğlu” Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği G. M. K. Bulvarı 29/4 Adresinde Eylül Ayı İtibaren Tüm Hemşerilerimizin Hizmetinizdedir. Tüm hemşerilerimizi ve misafirlerimizi Çankaya’daki yeni yerimizde ağırlamaktan onur duyarız” diye belirtti.
 

Bakmadan Geçme