• Haberler
  • Özel Haber
  • Ankara Pütürgeliler Derneği Bşk. Ecz. Güzin Koçak Önemli Ziyaretlerde Bulundu

Ankara Pütürgeliler Derneği Bşk. Ecz. Güzin Koçak Önemli Ziyaretlerde Bulundu

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Başkanı Ecz. Güzin Koçak bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Malatya'da baba ocağı Pütürge'ye de gelerek önemli ziyaretlerde bulundu.

          Ankara’nın önemli ve Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Başkanı Ecz. Güzin Koçak bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da baba ocağı Pütürge’ye de gelerek önemli ziyaretlerde bulundu.

          Pütürge ilçesinde Baba evine gelen ve hemşerileri ile akrabalarıyla hasret gideren Malatyalıların ablası Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak ziyaretler kapsamında Pütürge İlçe Kaymakamı olarak atanan Tunahan Nas’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

         Başkan Ecz. Güzin Koçak Kaymakam Tunahan Nas ile Pütürge hakkında genel konuları istişare ederek önemli bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ü makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılarının daim olması dileklerinde bulunarak” kazanan yine Pütürgemiz ve hemşerilerimiz olsun” diye belirtti. 

          Geçtiğimiz günlerde Pütürge MHP İlçe Başkanlığına atanan Pütürge’nin önemli isimlerinden Kürşat Ayaydın’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak” MHP Pütürge İlçe Başkanlığına atanan Sayın Kürşat Ayaydın başkanımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

         Kendisi uzun yıllardır Pütürge Ziraat Odası Başkanlığında başarılı çalışmalarıyla öne çıkan bir isim. MHP İlçe Başkanı olarak ta başarılarını artırarak devam edeceğinden eminiz. Kendisine tekrar hayırlı olsun diyorum” dedi.

           Ziyaretler kapsamında hemşerileriyle buluşarak Pütürgeli esnaflarla da bir araya gelen Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan’ı ziyaret etti.

         Pütürge ve Malatya’da gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Başkan Ecz. Güzin Koçak’a vatandaşların sıcak ilgisi dikkatlerden kaçmadı.
 

Bakmadan Geçme