Arguvan İlçesi Türkü Festivaline Hazırlanıyor

Arguvan Belediyesi 27 – 28 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Arguvan Türkü Festivali öncesi İlçeye gelecek misafirlerin ve Türkü severlerin can güvenliğini düşünerek ...

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

            Arguvan Belediyesi 27 – 28 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Arguvan Türkü Festivali öncesi İlçeye gelecek misafirlerin ve Türkü severlerin can güvenliğini düşünerek yol güzergahlarında bulunan sürücülerin görüş açısını engelleyen noktalarda gerekli çalışmaları yapıyor.

        Arguvan İlçesini baştan aşağı hizmetlerle donatan ve başta temizlik olmak üzere Yol bakımı, Kaldırımların bakımı, park ve bahçelerin bakımı ile altyapı çalışmalarına büyük ağırlık veren Arguvan belediyesi ilçeyi Türkü Festivaline hazırlıyor.

       Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren” Türkü festivalimize sayılı günler kala Arguvan’ımızda hazırlıklar devam ediyor.

            Önceliğimiz hafta sonunu Arguvan’da geçirecek olan misafirlerimizin can güvenliği. Yol güzergahımızda bulunan ve sürücülerin görüş açısını engelleyen noktalarda gerekli çalışmalar yapılarak tedbirler alınmaktadır

             27-28 Temmuz’da herkesi Türkü Diyarı Arguvan’ımıza bekliyoruz. Birbirinden değerli sanatçılarımızı halkımızla buluşturacağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN