Aydın Öztürk'ten Hemşerilerine Çağrı' Pütürge'miz İçin Gün Birlik Olma Günüdür'

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk' Pütürge'miz için Hizmetkar Olmaya Geliyoruz'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

        Sefer bizden zafer Allah'tan inşallah. Son birkaç gün kaldı gerekeni sandıkta yapacağız diyen Pütürgeliler” Bu Seçim Pütürge’nin kaderini belirleyeceği önemli bir seçim. Pütürge halkı 5 seneye dönüp baksın.  Herkes Elini vicdanına koysun ona göre sandıkta tercihini yapsın. Daima en rahat ulaşabileceğimiz, hizmetleri ve eserleri Pütürge ye kazandıracağından emin olduğumuz Sayın Aydın Öztürk’ü  yeni dönemde Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz “ diyorlar. 

          YRP Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk”  Kıymetli Dostlarım, genel seçimlerde hepimiz gönlümüzdeki aslana oy verdik. Cumhurbaşkanı'nı ve vekillerimizi seçtik. Şimdi bir yerel seçimin son virajındayız. Yerel seçimlerde oy kullanırken partiler ve ideolojiler üstü düşünerek, şehre ve ilçeye kim daha çok katkı sunar penceresinden bakmak gerekir diye düşünüyorum. 

          İktidar partilerinin de muhalefet partilerinin de yönettiği çok başarılı belediyeler var. Belediyelere seçtiğimiz ve seçeceğimiz başkanın maharetinden, ehliyetinden, liyakatinden ve yöneteceği bölgeye hakimiyetinden emin olmak zorundayız. Mesela Eskişehir 25 yıldır ehliyet ve liyakat sahibi muhalif bir isimle yönetiliyor Eskişehir'in bir bozkırdan Avrupa kentine dönüştüğünü taraflı tarafsız herkes dillendiriyor.

           Geçen yerel seçimlerde muhalefet tarafından kazanılan İstanbul ve Ankara'da beka sorunu yaşamadığımız ortada. Buna benzer örnek gösterebileceğimiz onlarca ilçemizde mevcut. Korkuya, kaygıya ve tereddüde gerek yok diye düşünüyorum. Yerel seçimlerde partilere değil adaylara oy verildiği de genel kanaat budur. 

ÖZTÜRK” PÜTÜRGE’Lİ TEHDİDE, ŞANTAJA BOYUN EĞMEZ PÜTÜRGE İNSANI 3. 5 KURUŞA OYUNU SATMAZ

         Kıymetli Pütürgeli hemşerilerim; Seçime 1 hafta kala  ortaya çıkıp  her eve erzak  kolileri, para yardımları , tekstil ürünleri dağıtılıyor , yardıma ihtiyacı, olan  olmayan her eve dağıtılıyor ve devletimizin imkanları , ilçemizin bütçesinden bu yardımlar yapılıyor Amaçları acaba yardım etmek mi yoksa oy toplamak mı ?                                            

            Biz yapılanlara karşı değiliz ama neden geçmiş yıllarda bu yardımlar yapılmadı neden seçimden 1 hafta önce yapılıyor ? 

            Geçtiğimiz 4 sene boyunca  neden dağıtılmadı bu erzak kolileri para yardımları  , geçen sene depremden sonra o kadar insan muhtaç ken neredeydiler acaba Pütürge’li hemşerilerimizin  bunlara karnı tok ve herşeyin farkındalar.              

          Söylenenlere göre işkur da çalışan hemşerilerimizi işleri üzerinden tehdit ediyorlar , şantajlar yapıyorlar biz bilirizki bir Pütürge’li Tehdide , Şantaja boyun eğmez Pütürge insanı 3. 5 kuruşa oyunu satmaz buna eminiz ve kıymetli hemşerilerimin bunu sandıkta göstereceklerinden de eminim.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK İÇİN YENİDEN REFAH DİYORUZ.

       Ahlaklı Belediyecilik anlayışında Liyakatsizlk olmaz, adam kayırmacılık olmaz, Ayrıştırma Ötekileştirme olmaz. Huzurlu, Refahlı Belediyeler için Yeniden Refah diyoruz.

          Tercihlerinizi ideolojik takıntılarla yapmayacağınızı biliyorum. Kıymetli Dostlarım, İnşallah bu sefer hep birlikte;"Bahtın kara, ama anlın ak. Haydi Pütürge’m Aydın Öztürk'le ayağa kalk! Sloganıyla sandıkları patlatıyoruz. Pütürge’miz için Hizmetkâr olmaya geliyoruz. Pütürge’miz için gün birlik olma günüdür .
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN