Balıkçı Ustası Hikmet Buluş'tan Tavada Balık Kızartma Hizmeti

Malatyalılara sunduğu deniz ve tatlı su balık ürünleri hizmetiyle rağbet edilen mekan olan Buluş Balıkçılık tavada Balık pişirimiyle de hizmete başladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatyalılara sunduğu deniz ve tatlı su balık ürünleri hizmetiyle rağbet edilen mekan olan Buluş Balıkçılık tavada Balık pişirimiyle de hizmete başladı.

        Balığın Profesörü diye nam salan yılların balık avcısı Hikmet Buluş yıllardır Buluş Balıkçılık işletmesinde onlarca deniz ve tatlı su ürünlerini tezgahlarında ilk günkü tazeliğiyle Malatya halkına sunarak sofralarına ulaştırıyor.

         Tüm balık çeşitlerini mevsimine göre tezgahlarında bulunduran Buluş Balıkçılık evde Balık pişirimine vakti olmayanlar için Tavada yağda balık pişirimi hizmetini başlat. Damak Tadını bilen Malatyalılar mevsiminde Balık çeşitlerini en taze ve hijyen şekilde Buluş Balıkçılıkta kilo ile pişirtiyorlar. 

MALATYALILARIN BALIK TERCİHLERİ BULUŞ BALIKÇILIKTA

         Yıllarca Malatya Balık halinde Fırat’ın serin sularında yaptıkları av ile yakaladıkları balıklar ile Ege, Akdeniz v Karadeniz’in sularında mevsimine göre yakalanan  balıkları günübirlik servisleriyle tezgahlarına taşıyarak satışa sunmasıyla bilinen Buluş Balıkçılık 6 Şubat depremlerinden sonra yeni yerinde Çevreyolu Adliye Otoparkında Balıkçılar çarşısında hizmet vermeye devam ediyor.

         Kış mevsimiyle birlikte satışların ve ürün çeşitlerinin arttığını belirten Balıkçı Hikmet Buluş” Balık sezonuyla birlikte yine en taze şekilde onlarca ürünü hesaplı ve kaliteli şekilde Malatyalı damak tadını bilenlerin tercihi yine Buluş Balıkçılık olduğu için mutluyuz. 

BULUŞ”SAĞLIK İÇİN BALIK TÜKETİN”

          Bu aylar Balık mevsimi. Havaların soğumasıyla birlikte Balık yağlanıyor ve kaliteye ulaşıyor. Vücut sağlığına yararlı Omega 3 zirve yapıyor. Özellikle çocuk gelişimine ve kalp sağlığına büyük faydası var. Bunu doktorlarda devamlı belirtiyorlar. Haftada n az 2 öğün Balık tüketimi tavsiye ediliyor.

         Buluş Balıkçılık olarak Balık pişiriminden ve kokudan dolayı sıkıntı yaşayan hemşerilerimize artık tavada Balık kızatması ile hizmete başladık. Kaç kilo alırlarsa hemen temizleniyor ve dakikalar içer,isinde yağda tavada pişirimi yapılarak paketlenip takdim ediliyor.” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN