Başkan Akın'dan Sert Tepki' Malatya'mız Beşten Büyüktür'

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Akın AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığından ve parti üyeliklerinden istifa ettiğini belirtti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

           AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Akın AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığından ve parti üyeliklerinden istifa ettiğini belirtti.

         İhsan Akın yaptığı basın açıklamasında, “Bizler çok şükür bugüne kadar tarlada, yaylada ve ahırda toprağa bulaştık ama siyasi ve politik hiçbir çamura, yalana ve dolana bulaşmadık, bundan sonrada asla bulaşmayız. 

           Özellikle son zamanlarda yerelde dönen entrikalar, ahbap çavuş ilişkileri ve manevi şahsi ilişkileri onları bağlar, bizi bağlamaz, biz çıktığımız hizmetkârlık yolunda Yazıhan’ımız için Milletimizin istediği doğrultuda durmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah.” dedi.

-“ADAYLAR ‘BENİM ADAMIM OLSUN’ ZİHNİYETİYLE BELİRLENDİ”

            Akın şunları söyledi, “Biz 22 Kasım 2023 tarihinde Ak Parti Yazıhan ilçe Belediye Başkan aday adaylığı dosyamızı ilçe başkanlığına verdik, çok güzel çalışmalar yaptık.  Milletimizin çok yoğun desteği ve teveccühünü kazanmamıza rağmen, geldiğimiz noktada adayların kapalı kapılar arkasından ‘Benim adamım olsun’ zihniyetiyle belirlenmesi ve sahada olanların dikkate alınmaması çoğu aday adaylarını ve bizleri üzmüştür.

           Bu anlamda Yazıhan ilçemize aylar önce hizmet yolunda verdiğimiz temiz ve şeffaf dosyamızı çekiyor ve partiden istifa ediyoruz.”

-“ MALATYA VE YAZIHAN’DAKİ BAZI ODAK VE GURUPLARA KARŞI ‘MALATYA’MIZ BEŞTEN BÜYÜKTÜR’ DİYORUZ”

         Akın sözlerini şöyle tamamladı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dünya beşten büyüktür’ dediği gibi, bizlerde Malatya ve Yazıhan’daki bazı odak ve guruplara karşı ‘Malatya’mız beşten büyüktür’ diyor, yapılan haksızlık ve yanlışları eleştiriyor, AK Partideki aday adaylığımızı geri çekiyor, bundan sonra da Yazıhan ve Yazıhanlılarımıza hizmet sevdamız artarak devam edecektir.”

         Başkan İhsan Akın’ın yakın zamanda yeni bir açıklama yapması bekleniyor. 


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Şenol | 29 Ocak 2024 16:12

    Başkan yanıındayız. Sen nerede biz orada. Yeter Artık halkın adayları olsun

BUNLARA DA BAKIN