Başkan Bayram' Daha Güzel Bir Doğanşehir İçin Çalışıyoruz'

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram' Daha güzel bir Doğanşehir için Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram” Daha güzel bir Doğanşehir için Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

        31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir fark ile göreve gelen Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram ilçede hizmetlere hızlı başladı.

        Belediyecilik deneyimi ve tecrübesiyle göreve geldiği ilk günden kolları sıvayan Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram personellere verdiği talimatlarla ilçeyi adeta önce temizlik başta olmak üzere Yol bakımı ve altyapı sorunlarını gidermeye başladı.

        Doğanşehir ilçesinin tüm mahallelerinde çalışmalarını başlatan Doğanşehir Belediye Başkanı daha yaşanabilir bir ilçe olması için çöp toplama ve temizliği, yollar ve sokaklarda temizlik işleri ekipler tarafından aralıksız yapılıyor. 
       
      Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram” Daha güzel bir Doğanşehir için Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde Mahallelerimizde ve sokaklarımızda temizlik ve bakım onarım çalışmalarını Temizlik ekiplerimiz yapıyor.

        6 Şubat Depremlerinde İlçemiz büyük yıkım yaşadı. İlçemizi daha hızlı ve güçlü ayağa kaldırmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Sorunları da biliyorum, Çözümlerini de biliyorum. Çalışmalarımızla Mutlu insanların yaşadığı Doğanşehir ilçesini kısa zamanda herkes görecek.

        Değişim ve dönüşümlerle Doğanşehir ilçemizde vatandaşlarımız ile birlikte yeni bir sayfa açarak ilçemizi geleceğe birlikte hazırlayacağız” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN