Başkan Cömertoğlu' Arapgir'e Yatırım Taleplerimiz Olumlu Sonuç Veriyor'

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Arapgir llçesinde istihdama yönelik yatırım getirme çalışmalarında Arapgir'e yatırım taleplerinin olumlu sonuç verdiğini açıkladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Arapgir llçesinde istihdama yönelik yatırım getirme çalışmalarında Arapgir’e yatırım taleplerinin olumlu sonuç verdiğini açıkladı.

          Başkan Cömertoğlu” İlçemize yatırım getirme taleplerimiz sonucunda, “ETHEM HOLDİNG A.Ş.” Ticaret bakanlığı tarafından yetkilendirilen ve denetlenen İstanbul Ataşehir adresinde kurulan Holding bünyesinde, ortaklığında ve grup şirketleri ile beraber çeşitli sektörlerde 5 şehir ve 2 ülkede, 10 şirket ile birlikte hizmet vermektedir. 

            Faaliyet gösterilen sektörler İnşaat, Gıda, Tekstil, Turizm, Matbaa, İthalat, İhracat, Sigorta, Çağrı Merkezi, Kuyumculuk, Danışmanlık, Gayri Menkul, Yayıncılık, Lojistik, Gümrükleme ve Dış Ticarettir. 

            Girişimlerimiz sonucu ilçemize yatırım yapmayı planlayan ETHEM HOLDİNG A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın K. Ethem Türker bey ile yaptığımız olumlu görüşmeler sonucunda ilçemizin iş istihdamı için büyük katkılarda bulunacağını, öncelikle gençlerimiz olmak üzere halkımıza istihdam sağlayacak olmamız bizleri mutlu etmektedir.

           Belediye Eski Düğün Salonu’nda hazırlanacak olan merkezde gerçekleştirmeyi planladığımız yatırım sonucunda farklı iş kollarında birçok vatandaşımıza iş istihdamı sağlamış olacağız. İlçemize hayırlı olsun.

         Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği için iş istihdamından faydalanmak üzere başvurularını gerçekleştiren vatandaşlarımız Belediye Toplantı Salonunda yapılan toplantıya katılarak K.Ethem Türker’den proje hakkında detaylı bilgileri aldıktan sonra yüz yüze gerçekleştirilen görüşme sonrasında katılım sağlayan herkes eğitime alınarak sınav süreci sonrası değerlendirmenin açıklanacağı ve iş başlangıcının gerçekleştirileceği belirtildi.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN