- Haberler
- Özel Haber
- 6 Şubat'ta Şehir Mezarlığına Otobüsler Ücretsiz
6 Şubat'ta Şehir Mezarlığına Otobüsler Ücretsiz
Malatya Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat depremlerinin 2. Yılında mezarlık ziyaretlerine gidecek vatandaşlar için Otobüsleri 1 gün ücretsiz olduğunu duyurdu.
Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ A. Ş. 6 Şubat depremlerinin 2. Yılında mezarlık ziyaretlerine gidecek vatandaşlar için Otobüsleri 1 gün ücretsiz olduğunu duyurdu.
MOTAŞ’a ait otobüsler Maliye önünden her yarım saatte bir hareket edileceği duyurulan mesajda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in talimatıyla Yaşlı ve engelliler de unutulmadı. Şehir mezarlığına gitmek isteyenler yaşlı ve engellilere özel araç desteğinde bulunacak.
Ayrıca özel araç talebi için 4445144 numarasından birinci derece yakınlarını kaybeden yaşlı ve engelliler yaşlı ve engelli vatandaşlar anma programına da katılım sağlamak amacıyla arayabilecekler.