Başkan Evren'Bizlere Düşen Ortak Görev Değerlerimize, Milli Birliğimize Sahip Çıkmak'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Başkan Ali Evren yayınladığı mesajında" Çanakkale Zaferi’nin bağımsızlık adına geri dönmeyi asla düşünmeyen kahraman askerlerimizin tarihe attığı en büyük imzadır. Çanakkale ruhu bugün de bizim için rehberdir.'


         Anadolu’nun Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak olarak dünyaya meydan okuyuşunun destanlaşmış halidir Çanakkale Zaferi. Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir.


      Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Türk Milleti'nin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Sınır ötesinde tüm zorluklara rağmen, dünyaya boyun eğmeyerek, masa başı projeleri yırtıp çöpe atan, atmaya devam eden Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her ferdini yürekten selamlıyorum. 


          Böyle azimli, kararlı, mücadeleci bir ecdadın torunları olarak bugün bizlere düşen ortak görev değerlerimize, milli birliğimize sahip çıkmak ve bizden sonraki nesilleri bu şanlı destanı örnek alacak, o ruhu koruyabilecek nesiller olarak yetiştirmektir.


        Malatya Esnaf ve sanatkar camiası olarak; 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde başta Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz, Ruhları şad olsun."


Haber: Kayhan İNCEOĞLU
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN