Başkan Evren'den Büyükşehir Genel Sek. Altundağ'a Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren berberinde Yönetim Kurulu üyesi Orhan Özbek ve Ünal Ergöç ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren berberinde Yönetim Kurulu üyesi Orhan Özbek, Bülent Karakoç ve Ünal Ergöç ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

         Malatya ESKKK Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren” Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanan Sayın Murat Altundağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Genel Sekreter Sayın Murat Altundağ’a esnaflarımız adına yeni görevinde başarılar diliyorum.

        Yüksek inşaat lisanslı kentsel dönüşümü kurum ve kuruluşlarda çalışmalarını yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Sami Er’in de TOKİ ve Belediyelerdeki hizmetleri ile kurum ve kuruluşların desteği, şehrimizin altyapıları ve üstyapılarını yenileyerek güzel hizmetlerin olacağına inanıyoruz. Emeği Geçenlere teşekkür ederim.”

           Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Altundağ ise” Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Sayın Ali Evren ve Yönetim Kurulu üyeleri Sayın Orhan Özbek, Bülent Karakoç ve Ünal Ergöç başkanlarıma nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

           Herkesin Malumu Malatya 6 Şubat Depremlerinde çok büyük bir yıkım yaşadı. Malatya’yı ayağa kaldırmak eskisinden daha güçlü sağlam temeller üzerinde inşa etmek üzere Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er başkanımızla hizmet yolunda yürümek üzere bu göreve geldik. Bunu hep birlikte başaracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde STK’larımızla Kurum ve kuruluşlarımızla istişare içerisindeyiz. 

         Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkan ve olanakları seferber etmiş durumdayız. Depremin izlerini silmek, esnaflarımızın yeniden ticaretini yapabilecek dükkanlar, vatandaşlarımızın güvenle oturabileceği ev sorunlarını çözmenin gayreti içerisindeyiz. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN