Başkan Evren'den MEGSAŞ Genel Müd. Özpolat'a Ziyaret!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişare etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

                ESKKK Başkanı Ali Evren" Malatya MEGSAŞ Genel Müdürü Sayın Münir ÖZPOLAT’a ziyaretimde ekmek üretiminin hijyenik bir ortamda yapıldığını yerinde gördüm. MEGSAŞ binasının günümüz şartlarına göre yetersiz olduğu için yeni binanın yapılması, gelişen teknoloji makineleri ile ekmek üretiminin yapılması için Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin GÜRKAN’ın çalışmaları bulunmaktadır.


           Yapılacak yeni binanın İlimize hayırlı olmasını dilerim. Sayın Genel Müdürümüz Münir Özpolat harika çalışmalara imza atmış. Çalışmalar hakkında bizlere önemli bilgiler aktardı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da daha güzel çalışmalara imza atacağı temennisiyle Ahilik Kalemini sayın Genel Müdür Münir Özpolat'a takdim ediyorum" dedi. 

  

          MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belkirterek" Malatya'mızın ve Esnaf camiamızın önemli isimlerinden Sayın Ali Evren'i bugün burada misafir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ve Ahilik kaleminden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN