Başkan Evren' Şehrin Ayağa Kalkması Projelerin Acilen Hayata Geçirilmesiyle Olacaktır'

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i Makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i Makamında ziyaret etti.

         Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er misafirperverliklerden dolayı Başkan Evren ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Malatya’nın ayağa kalkmasının Altyapı, Üstyapı ve Esnaflar için yapılan Projelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. 

          Başkan Evren” AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Sami Er’in kooperatifimize yamş olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

           Sayın Sami Er ile Deprem Bölgesinde en fazla yıkımın yaşandığı Malatya’da Esnaflarımız için, vatandaşlarımız için, şehrimiz için de neler yapacak, Neler Yapılmalı? Neler yapılmış? Neler Yapmış bunları istişare ettik.  

            halkımızın ve Esnaflarımızın beklentileri altyapısı, üstyapısı ve çarşı merkezi yeniden inşa edilmiş bir Malatya ve sanayi sitelerinin hızla ayağa kaldırılması olduğunun altını çizerek belirttik.

            Sn. Cumhurbaşkanımız tarafından Malatya'mızın yeniden imarı için görevlendirildiğini belirten Sn. Sami ER, şehrimiz için merkezi hükümetimiz ve bürokratlarla her zaman diyalog içinde olduğunu, şehrimizin yeniden ayağa kalkması için projelerin ivedilikle hayata geçirileceğini söyledi.

           Sayın Sami Er'e kooperatifimizi ziyaretleri ve istişareleri için teşekkür eder, Bundan sonraki süreçte ise Malatya’nın bir an önce hem ticaretin dönmesi adına hem de kalıcı konutların kazanımlarının bir an önce yapılmasını, dıışarrı giden Malatyalıların ise dönüşlerinin sağlanmasını bekliyoruz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN