Başkan Göçer' Bu Makamların Gerçek sahibi Halktır'

Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu 31 Mart yerel seçimlerinde Yazıhan Belediye Başkanı seçilmeyi başaran CHP'li Av. Abdulvahap Göçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı Seçilen Yazıhan Belediye Başkanı Av. Abdulvahap Göçer,”Seçim süreci geride kaldı, belediyemizin kapısı herkese açık, birleştirici ve kucaklayıcı bir yönetimle ilçemizi kalkındıracağız” dedi.

          Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu 31 Mart yerel seçimlerinde Yazıhan Belediye Başkanı seçilmeyi başaran CHP’li Av. Abdulvahap Göçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazıhan Belediye Başkanı Av. Abdulvahap Göçer,” Belediye başkanlarının partisi, ideolojisi, gizli ajandası olmaz. Seçimlerden önce de şimdi de yarın da her zaman söyleyeceğim.

         Bu Makamlar Halkın Malıdır, Bu Makamların Gerçek Sahibi Halktır. Kapımız herkese açık, tüm vatandaşlarımıza eşit mesafedeyim. Yazıhan’ımızı şeffaf, ilkeli ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı ile geliştireceğiz, Halkımızla birlikte yarınlarına taşıyacağız. 

           İlçemizin hızla gelişmesi için çok sayıda güçlü yanımız ve fırsatlarımız var. Bunları en iyi şekilde değerlendireceğiz ve Yazıhan’ımızı beklentileri aşan bir seviye de daha yaşanabilir bir merkeze kavuşturacağız” dedi.

         Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ise, Yazıhan’ın yeni belediye başkanı Av. Abdulvahap Göçer’e yeni  görevinde başarılar dileyerek,” Yazıhan Ovası Malatya'nın ve Bölgenin çok önemli, ciddi tahıl ambarı ve Tarım Ovasıdır. Boztepe barajınızın tamamlanması ve sulama kanallarının hizmete girmesi ayrıca hayvancılık organize sanayi bölgesinin kurulması ile beraber Yazıhan’ın Malatya ekonomisine olan katkısı ve ilçenin önemi arttı.

               Tarım da stratejik bir ilçeye dönüşen Yazıhan’ın ekonomik ve nüfus bakımından gelişmesini biz yerel basın olarak da yakından takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN