Başkan Karademir'den ILSAN Tekstil Yön. Kur. Bşk. Sadullah Ilıcak'a Ziyaret

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ILSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ilıcak'ı işyerinde ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ILSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ilıcak’ı işyerinde ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

        Yaklaşık 2 saat süren ziyarette gündem Malatya’nın ticareti ve geleceği olurken MAGİNDER Başkanı Salih Karademir” ILSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadullah Ilıcak’ı ziyarette bulunduk.

          Malatya’nın geleceğini ve Ticaret konusunda hasbihal ettik.  Sayın Ilıcak uzun yıllar Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Başkanlığı dahil önemli görevlerde bulunmuş tecrübesi ile Malatya’ya hizmet etmiş bir büyüğümüz. Misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı Sayın Sadullah Ilıcak’a teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” “ diye belirtti.

     ILSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ilıcak ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek MAGİNDER Başkanı Salih Karademir’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN