Başkan Özcan' Akçadağ Esnaf Odası Pandemi Sürecinde Başarılıydı'

İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçesinde bir dizi Temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Ziyaretler kapsamında Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin'i de makamında ziyaret eden İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan Pandemi sürecinde zor günler geçiren ve çok etkilenen esnafların yanında her daim onların sesi olan Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Fatih Şahin'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 


      Başkan Özcan" Bugün çalışma arkadaşlarımızla birlikte Akçadağ ilçemizde bir dizi gezi ve ziyaretler gerçekleştirdik. Bende Akçadağlı olmam nedeniyle hemşerilerimizi zaman, zaman ziyaret ederek istişareler ediyoruz. 


       Sizlerinde malumu Yeşilyurt ilçemizin büyük bölümü Akçadağlı hemşerilerimizden oluşuyor. Yaklaşık 120 Bin gibi bir nüfustan söz ediyoruz. Bu da Akçadağ ilçemizin Yeşilyurt için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bizler İyi Parti Yeşilyurt İlçe teşkilatı olarak hem Yeşilyurt ilçemizde hem de Akçadağ İlçemizde hemşerilerimizle bir araya gelerek istişarelerimizi ve çalışmalarımızı yapıyoruz. 


       Akçadağ İlçemizin Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Fatih Şahin'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişareler ettik. Kendisini Pandemi döneminde esnafının sesi olduğu için, çalışmalarında başarılı olduğu ve Esnaflarına sahip çıktığı için Tebrik edip kutluyorum. 


       Pandemi döneminde en çok etkilenen kesim esnaflarımız oldu. Halen de etkisi atılamadı. Esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını Fatih Şahin Başkanımızdan dinledik. Sorunlarını iletmek için bizlerde gerekli mercilerle görüşeceğiz. Esnaflarımız Ekonominin can damarıdır."


        Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Fatih Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında" İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Hemşerimiz Sayın Mehmet Özcan'ın nazik ziyaretleri bizleri sevindirdi. Kendilerini misafir ettik. Mehmet Özcan Akçadağ ilçemize hizmeti olan bir isim.


       Akçadağ'a geldiğinde bizleri de ziyaret ederek istişareler ediyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını sayın başkana da söyledik. Sayın Başkanında söylediği gibi çok zor bir süreçten geçti esnaflarımız. Halen de Pandeminin izlerini silmek için uğraşıyoruz. 


       Esnaflarımıza zor süreçte Düşük faizli bir çok krediler verildi. emeği geçenlerden Allah Razı Olsun. Esnaflarımız daha yeni toparlanma sürecine girmeye başladı. Ama şimdi ise alınan kredilerin ödenme günleri geldi. Bunun için de Sayın Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanımız Şevket Keskin'in gündeme getirdiği Faizsiz 100.000 Tl Kredi talebi olursa Esnaflarımız için çok iyi olur. "  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN