Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit' Konutlar 400 Gün İçinde Tamamlanacak'

Başkan Geçit, mahalle sakinleri ve muhtarlarıyla yaptığı yakın temaslarla projenin ayrıntılarını paylaştı ve halkın sorularını cevapladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Konak Mahallesi Duzdaşı bölgesinde gerçekleştirilecek önemli bir projeyi duyurarak, bölge sakinlerine umut verdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylanan deprem konutları projesi kapsamında, bölgenin depreme karşı daha güvenli bir yapıya kavuşturulacağını belirtti.

            Başkan Geçit, mahalle sakinleri ve muhtarlarıyla yaptığı yakın temaslarla projenin ayrıntılarını paylaştı ve halkın sorularını cevapladı.

       Projenin, Konak Mahallesi Duzdaşı bölgesindeki rezerv alana yapılacak zemin+3 katlı konutlarla hayata geçirileceğini vurgulayan Başkan Geçit, inşaatın kısa bir süre içinde başlamasının planlandığını açıkladı. İhale sürecinin devam ettiğini belirten Geçit, konutların 400 gün içinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

       Başkan Geçit, “Mahallemizdeki konteyner kentten sonra sağlam ve güvenilir konutlarla bölge sakinlerimizin yaşam kalitesini artıracağız. Bu projede bizlere destek olan Cumhurbaşkanımıza ve ilgili bakanlığa şükranlarımı sunuyorum” dedi. Ayrıca, projenin mahalledeki yaşam standartlarını yükselteceğine olan inancını ve mahalle halkının desteğine güvenini dile getirdi.

       Yeşilyurt halkı da, Başkan Geçit’in liderliğindeki bu önemli adımın, bölge için büyük bir gelişme ve güven kaynağı olduğunu düşünüyor. Konutların modern standartlara uygun şekilde tasarlanması ve depreme karşı dayanıklılığıyla bölgeye değer katacağına olan inançları ise her geçen gün daha da güçleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN