Battalgazi'nin Gizli Kahramanları Temizlik İşçileri

Malatya'nın en temiz çevresine sahip İlçelerinden Battalgazi ilçesinin görünmeyen kahramanları gece yaptıkları çalışmalarla ilçenin temizliğini sabaha kadar sürdürerek takdir alıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Pandemi döneminde özellikle daha çok temizlik çalışmalarına önem veren Battalgazi Belediyesi Kurulan Pazar yerlerinin gün bitimi bıraktıkları çöplerini toplayarak cadde ve sokakları ilaçlı sularla yıkamaları kötü kokuları da önlüyor. 


        Kavaklıbağ Mahalle Muhtarı Ekrem Tur Başkan Osman Güder'e mahalleli adına teşekkür ederken görünmeyen gizli kahramanları ise gece çalışmalarında yalnız bırakmıyor. Battalgazi temizlik işçilerimiz mahallemizdeki görevlerini titizlikle yapmışlardır başta Belediye Başkanımız Osman Güder ve temizlik işleri müdürümüze mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim.


       2 dönemdir mahalle muhtarlığı yapıyorum. her zaman da gurur duyuyorum. Battalgazili olmaktan ve Battalgazi ilçesinde yaşamaktan memnunum. Battalgazi Belediyemiz her konuda halkına sahip çıkıyor. En temiz ilçe olmak adına gece herkes evinde istirahat ederken Temizlik görevlileri sabaha kadar Battalgazi ilçesini tepeden tırnağa temizleyip yolları ve kaldırımları yıkıyor. "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN