Belediye Başkanı Taşkın Yaralıları Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın' Malatya'da sabah kaza yapan yolcu otobüsün de yaralananları hastanede ziyaret ederek durumları hakkın da bilgi aldı'

          Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın” Malatya’da sabah kaza yapan yolcu otobüsün de yaralananları hastanede ziyaret ederek durumları hakkında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Selçuk Sinanoğlu’ndan bilgi aldı”

           Bodrum - Van seferini yaparken Malatya - Akçadağ'da kaza yapan yolcu otobüsünde yaralanan 26 yaralıyı hastanede ziyaret eden ve durumları hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın geçmiş olsun dileklerini iletti.

            Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada“ Bodrum-Van seferini yapan yolcu otobüsünün Akçadağ ilçemizde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan 26 kardeşimize Allah’tan acil şifalar diliyorum.

            Akçadağ yolunda kaza yapan otobüsün içerisinde yer alan ve Hayati tehlikesi olan yaralımız ilk tespitlere göre bulunmamaktadır. Yaralı vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim şifa versin.”
 

Bakmadan Geçme